Teo Trandafir împlineşte astăzi, 2 iunie, 52 de ani: „De la o vârstă încolo, ziua de naştere nu mai este cine ştie ce amuzament”

Teo Trandafir împlineşte astăzi, 2 iunie, frumoasa vârstă de 52 de ani. Prezentatoarea nu şi-a făcut planuri pentru onomastica ei, însă ştie sigur fiica ei, Maia, va fi invitatul principal.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 13:05
Teo Trandafir împlineşte astăzi, 2 iunie, 52 de ani: „De la o vârstă încolo, ziua de naştere nu mai este cine ştie ce amuzament”

În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări. Învârtindu-mă în jurul vârstei de 50 de ani, nu sunt genul care să tânjească după o seară la club. Și înainte de pandemie ieșeam la cumpărături o singură dată pe săptămână, mergeam la muncă de luni până vineri, veneam acasă la Maia și petreceam și înainte foarte mult timp împreună. Singura deosebire este că acum copilul nu mai pleacă la școală, ci face școală online de acasă. În afară de inconvenientul completării celebrei declarații, nu a fost o mare diferență.

De la o vârstă încolo, ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament… Nu am un plan anume. Voi vedea ce se va întâmpla. Dar sigur Maia va fi unul dintre invitații principali! (zâmbește)„, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.

Ce meserie are, de fapt, Teo Trandafir

Teo Trandafir a devenit cunoscută mai ales după emisiunea de la Pro TV, „Teo”, pe care a moderat-o timp de cinci ani. Înainte de a deveni celebră, vedeta avea o meserie extrem de banală.

Teo Trandafir s-a menținut în topul preferințelor ani de-a rândul. A ajuns deja la peste două decenii de când îi încântă pe telespectatori cu buna dispoziție care o caracterizează. Începutul a fost însă unul greu și pentru Teo Trandafir. Înainte de a deveni vedetă, aceasta a avut o meserie ca oricare alta. A fost o simplă vânzătoare.

Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet„, a povestit Teo Trandafir.

Citeşte şi: Premierul britanic Boris Johnson, dus de urgenţă la spital. Se afla la izolare de la coronavirus

Vedeta a lucrat în facultate și ca profesor suplinitor de limba engleză: „Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”.

În 1994, Teo Trandafir a prezentat emisiunea „Bună Dimineața, România”, la Tele 7abc, cu Mircea Badea. Cei doi au prins foarte bine la public și după trei ani aveau să se mute la o altă televiziune, Antena 1. Acolo au colaborat la matinalul „Dimineața devreme”, dar aveau și o emisiune de week-end, numită sugestiv „Teo & Mircea Show”.


loading...