Ce a ajuns să facă acum Cătălin Zmărăndescu. Din ce trăieşte fosta gardă de corp a lui Gigi Becali

După ce s-a despărțit cu scandal de Gigi Becali, fostul bodyguard s-a mutat pentru câțiva ani în Anglia, unde a făcut bani participând ca luptător în galel MMA.

08 aug. 2021, 13:15
Ce a ajuns să facă acum Cătălin Zmărăndescu. Din ce trăieşte fosta gardă de corp a lui Gigi Becali

Ce a ajuns să facă acum Cătălin Zmărăndescu. La mai bine de zece ani după ce a încheiat socotelile cu Gigi Becali, al cărui bodyguard a fost, după ce a luptat în mai multe gale MMA, în Anglia, Zmărăndescu a devenit bărbat de casă!

Ce a ajuns să facă acum Cătălin Zmărăndescu

Fostul luptător a devenit fermier și a început să crească păsări de curte. Anul trecut, în timpul pandemiei, crescătoria lui Zmărăndescu număra în jur de 300 de păsări de toate felurile. „Cand am terminat casa, am vazut un spatiu gol în spatele casei… e cam gol si deja faceam planuri cu sotia, sa punem pomi fructiferi. Dar am zis si ca-mi fac ceva pentru mine”, a povestit Zmărăndescu la as.ro.

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre viaţa alături alături de Gigi Becali. „Nu era prea amuzant cu Gigi. Era uşor influenţabil”

Întrebat de soția sa ce dorește să facă în curtea goală, fostul luptător a fost foarte decis: o fermă de păsări. „Îmi iau niste găinușe, un cocos, curcani, rațe. Anul trecut, cu pandemia asta, am ajuns pe la 300, frate. A zis Luiza: „Auzi, te pun sa dormi cu gainile, nu cu mine, ca stai mai mult cu ele!”. Le dau de mâncare, am grija de ele. Adun și ouăle, atunci când nu le aduna Matilda, că ea pune doua pe jos, unul in cos. Nu voi renunta, e o pasiune, mă liniștește, plus că manânc sănătos”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.