Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani după ce a ieşit din graţiile lui Ion Ţiriac. „Nu îmi este deloc ruşine!”

Laurette Atindehou a decis să se apuce e muncă după ce a ieşit din graţiile miliardarului Ion Ţiriac. A făcut credit la bancă şi şi-a deschis un salon de masaj, ocupându-se chiar ea de clienţi!

06 oct. 2021, 09:36
Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani după ce a ieşit din graţiile lui Ion Ţiriac. „Nu îmi este deloc ruşine!”

Laurette Atindehou și-a făcut un credit de 83.000 de euro la bancă și și-a deschis un salon de mesaj. E atât de pusă pe treabă încât nu îi e rușine să le facă chiar ea masaj clienților!

Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a o pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis. Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu? Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette pentru Cancan.

Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”

„Am avut ceva probleme cu coloana vertebrală și mergeam cam de două ori pe săptămână la masaj terapeutic și de acolo mi-a venit ideea pentru că am văzut că este o cerere foarte mare. Am avut o problemă la partea lombară și cervicală, eram aproape de operație, dar am reușit să mă pun pe picioare prin astfel de tratamente”, a mai spus vedeta.

Gestul făcut de Ion Ţiriac pentru Laurette. Cum a ajutat-o miliardarul pe frumoasa brunetă

Ultima oară, Laurette a avut o relaţie cu Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo dat afară după ce a fost prins dopat cu cocaină!