Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”

Laurette a dezvăluit ce relaţie există între ea şi Ion Ţiriac. Frumoasa mulatră a declarat că relaţia pe care o are cu omul de afaceri este una de prietenie, precizând că fostul jucător de tenis a ajutat-o de câte ori a avut nevoie.

02 iul. 2021, 17:17
Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”
Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: "Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman"

Laurette a spus adevărul despre relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Mulatra infirmă zvonurile potrivit cărora între ea şi omul de afaceri ar exista mai mult decât o relaţie de prietenie.

Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a declarat mulatra, potrivit ciao.ro.

Aceasta a re numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac.

” Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a mai precizat frumoasa mulatră.

Citeşte şi Ion Ţiriac, părăsit de iubita mai tânără cu 37 de ani. Cum s-a răzbunat miliardarul, chiar de ziua lui

Laurette trăiește o poveste de iubire cu fotbalistul Magaye Gueye.

„Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită.

Iubesc atâta timp cât există iubire de ambele părți și simt. Apoi, dacă nu funcționează, fiecare e liber să meargă pe drumul său. Mi-aș dori o iubire cu multă pasiune, să arăt tuturor cât de mult iubesc, asta pentru că sunt o femeie romantică și plină de pasiune care are multă dragoste de oferit, însă pentru asta trebuie să găsești omul potrivit”, declara bruneta în luna februarie.

În urmă cu câteva luni, aceasta mărturisea că este pregătită să devină mamă din nou, iar cel pe care își dorește să îl facă tată este chiar Magaye Gueye.

„Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum. Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pentru că și eu am un frate și e bine să ai pe cineva ca să nu fii singur”, măsrturisea Laurette într-un interviu pentru Antena Stars.

Citeşte şi Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută! ”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo”