Ce a apărut la mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu. Tatăl lui a filmat totul și a publicat imaginile: „Vrem viața pe care o aveam înainte”

Tatăl lui Sebi Olariu a făcut publice imagini dureroas de la mormântul tâînărului, după ce a avut grijă să îl decoreze în straie de sărbătoare. Familia Olariu petrece primul Crăciun fără Sebi.

14 dec. 2023, 19:42
Ce a apărut la mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu. Tatăl lui a filmat totul și a publicat imaginile: „Vrem viața pe care o aveam înainte”
Imagini dureroase de la mormântul lui Sebi Olariu

Tatăl lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, nu se poate obișnui cu ideea că fiul ei nu mai e printre noi, la patru luni de la tragicul eveniment. Valentin Olariu a făcut un gest de-a dreptul emoționant la mormântul fiului său, iar imaginile au ajuns pe internet.

În urmă cu patru luni, Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, s-a urcat la volanul mașinii sub influența substanțelor interzise și a lovit din plin un grup de șase adolescenți, pe raza localității 2 Mai.

Citește și: Mandatul de arestare al drogatului Vlad Pascu, vinovatul accidentului din 2 Mai, prelungit

Doi dintre ei au murit pe loc, Roberta și Sebi, ambii în vârstă de 21 de ani, care se aflau în vacanță la mare, alături de prietenii lor.

Sebi Olariu era student la Facultatea de Geografie și un tânăr plin de viață, care se bucura din plin de tot ce se întâmpla în jurul lui, dar destinul a avut o soartă cruntă pentru el. Tatăl său a fost răpus de durere și nici până în ziua de astăzi nu s-a putut obișnui cu ideea că fiul său nu mai este în viață.

Valentin Olariu își strigă durerea și neputința pe internet, pentru că doar atât mai poate face acum. Pe TikTok postează adesea imagini cu fiul său, de pe vremea când era în viață și trăia din plin.

@valentinnn1976♬ Îngerul Meu – Alex Claudiu

Citește și: Familia lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai, devastată de durere la două luni de la accidentul cumplit. „Și Crăciunul o să-l facem tot la cimitir, lângă băiatul nostru”

Recent, acesta a făcut publice mai multe imagini de la mormântul fiului său, mormânt care a fost împodobit pentru sărbători, de altfel primele sărbători pe care familia Oalriu le va petrece în lipsa lui Sebi.

La locul de veci al tânărului, Valentin Olariu și soția sa au adus o fotografie în care este imortalizată familia lor de sărbători, fotografie în care era prezent și Sebi, bucuros de clipele trăite. Bărbatul a avut grijă să aducă și un brad, frumos împodobit, care a fost așezat lângă numeroasele sculpturi cu îngeri.

„Vrem viața pe care o avem înainte… Sebi”, a fost mesajul pe care Valentin Olariu l-a scris, alături de imaginile pline de durere.