Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău, acolo unde şapte persoane au murit într-un accident cumplit. „Aşa arată imaginea durerii”

Şapte cruci au apărut pe marginea drumului din Bacău, acolo unde şapte persoane au murit la sfârşitul lunii iulie într-un accident cumplit.

03 aug. 2021, 13:49
Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău, acolo unde şapte persoane au murit într-un accident cumplit. „Aşa arată imaginea durerii”

Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău unde şapte persoane au murit în urma unui accident. Tragedia s-a petrecut duminică, 25 iulie, pe E85, în judeţul Bacău. Şapte persoane, între care doi copii şi cinci adulţi şi-au pierdut viaţa.

Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău unde şapte persoane au murit în urma unui accident

La doar o săptămână de la tragedie, şapte cruci despărţite de o coroană cu flori au apărut pe marginea drumului. Un şofer care trecea prin zonă a surprins imaginea durerii şi a postat-o pe reţelele de socializare.

„Am trecut pe aici si am oprit, din respect pentru cei nevinovaţi. Condoleanţe familiilor. Însă acest eveniment rutier nu a reuşit încă să sensibilizeze alti şoferi în trafic. Numai cât am ieşit cateva clipe din masină, teribilismul este încă pe şosea. Condusul agresiv, tot in ipostazele astea o să se termine.Să avem grija de vieţile noastre”, a scris David Jonathan.

Fotografia sa a fost preluată şi de pagina „Atenţie Poliţia Botoşani”.

„Cea mai tristă imagine. Aşa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane şi-au pierdut viaţa”, au scris administratorii paginii de Facebook.

Citeşte şi Familii distruse în urma accidentului de la Bacău. O mamă şi doi copii, printre cele şapte victime. Se întorceau din Anglia

Reamintim că un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă, în Bacău, după ce o maşină cu volan pe dreapta a intrat într-un microbuz în care se aflau 15 persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

„În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar printre răniți sunt și doi minori și care sunt deja la spital și așteptăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, declara Raed Arafat în dimineaţa în care s-a petrecut tragedia.