Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu. „Mi se rupe inima de durere, simt că mor”

La aproape o săptămână de la moartea cântăreței Denisa Răducu, continuă să apară mesaje emoționante pe paginile de Facebook dedicate ei, semn că fanii nu vor să se despartă definitiv de ea.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 08:02

Pe pagina „Alături de Denisa Emilia Răducu” apare o fotografie a artistei pe care scrie „Pot trece luni, ani, dar amintirea unei persoane dragi îți va rămâne mereu în inimă”.

Mesajul celui care a postat-o este: „Așa este! Mi să rupe inima de durere, simt că mor. Deni, Dumnezeu să te odihnească în pace!”

„Denisa de ce ai plecat dintre noi..?.. Dumnezeu te-a vrut între îngerași lui, pentru că el știe că și tu ești unul dintre ei. Îmi plânge inima de durere, tu o să rămâi mereu în inima mea, nu o să te uit niciodată. Îmi este dor de tine de nu mai pot. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet drag, curat și sincer.

Și munții din loc îi mut este ultima piesă scrisă de Denisa.. Din păcate nu a mai putut să cânte melodia asta pentru noi, fanii ei”, este un alt mesaj.

Citește și: Familia Denisei Răducu a răbufnit. „Faceţi bani de pe urma unei tragedii. Asta înseamnă să fii nesimţit, hoţ, prost, cocalar şi idiot”