Ce a apărut pe pagina de Facebook a polițistei din România care s-a împușcat în cap. Internauții, consternați

Cazul polițistei din România care s-a împușcat în cap a cutremurat România. Internauții au reacționat în mediul virtual.

06 nov. 2022, 16:54
Ce a apărut pe pagina de Facebook a polițistei din România care s-a împușcat în cap. Internauții, consternați

Moartea superbei polițiste ce părea că are o viață perfectă a șocat România. Internauții au reacționat pe pagina de Facebook a femeii decedate.

Românilor nu le-a venit să creadă că Cecilia Chiriță s-a putut sinucide. Internauții și-au exprimat regretul în social media cu mesaje care mai de care mai emoționante. Iată o parte dintre ele:

„Offff..Cici… Cine se gândea ca voi scrie așa ceva… Așa devreme…😥😥

Dumnezeu sa te odihneasca in pace ,Cici!

Dumnezeu sa te ierte,suflet bun !😥😥😥

Nu pot crede asa ceva!😥😥😥

Dumnezeu sa le dea putere familiei sa poata sa se obijnuiasca fara prezenta ta!Este dureros si strigator la cer!😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Doamne, ai grija de copilasi !😥😥😥

Drum lin, Cici!”;

„Dumnezeu sa o odihnească în pace!! Sincere condoleante și putere familiei!!🥺”;

„Suflet bun, Dzeu sa te ierte nu cred 😭 Nu te voi uita niciodată cici 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓cuvintele never nu mi pot șterge lacrimile din suflet 😭”.

 

Cum a murit polițista Cecilia

 

După ce și-a dus copiii la școală, polițista nu s-a dus la muncă, ci s-a întors în locuința din cartierul Dorobanți, acolo unde și-a pus capăt zilelor. Ea a fost găsită de soţ într-o baltă de sânge.

Se pare că în ultima vreme, între poliţista din Buzău și soțul ei ar fi avut loc mai multe discuții aprinse, ultima chiar cu o seară înainte ca femeia să se sinucidă.

În ziua fatidică, chiar cu puțin timp înainte să se sinucidă, Cecilia l-ar fi sunat pe soțul său și ar fi amenințat că îşi va pune capăt zilelor, însă soțul nu ar fi luat-o în serios. Pentru că femeia nu a mai ajuns la post, soţul a mers acasă și a găsit-o fără suflare, într-o baltă de sânge.