Ultimul lucru pe care l-a făcut Cecilia, polițista din Buzău, înainte de a se sinucide. Ți se face pielea de găină

Cecilia Chiriţă, polițista care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare, părea o femeie fericită și împlinită pe rețelele de socializare. Nimic nu prevestea gestul șocant pe care urma să-l facă.

01 nov. 2022, 12:54
Ultimul lucru pe care l-a făcut Cecilia, polițista din Buzău, înainte de a se sinucide. Ți se face pielea de găină

Ultimul lucru pe care l-a făcut Cecilia, polițista din Buzău, înainte de a se sinucide. Deşi în mediul online părea o mămică şi o femeie fericită şi împlinită, în realitate se pare că Cecilia nu era deloc aşa.

Citește și Ea este Cecilia, tânăra polițistă din Buzău care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, după ce și-a lăsat cei doi copii la școală. Soțul a găsit-o într-o baltă de sânge

Cu doar o zi înainte să își pună capăt zilelor, polițista și-a schimbat fotografia de porfil de pe Facebook și a înlocuit-o cu una în care apare fiul său în vârstă de cinci ani pe care îl iubea enorm de mult.

Însă nimic nu avea să prevestească gestul extrem pe care femeia urma să îl facă. Se pare că dragostea față de puii săi nu a fost suficientă ca să o țină în viață pe Cecilia care nu a mai ținut cont de nimeni și nimic.

Cecilia a fost găsită într-o baltă de sânge

După ce și-a dus copiii la școală, polițista nu s-a dus la muncă, ci s-a întors în locuința din cartierul Dorobanți, acolo unde și-a pus capăt zilelor. Ea a fost găsită de soţ într-o baltă de sânge.

Se pare că în ultima vreme între poliţista din Buzău și soțul ei ar fi avut loc mai multe discuții aprinse, ultima chiar cu o seară înainte ca femeia să se sinucidă.

În ziua fatidică, chiar cu puțin timp înainte să se sinucidă, Cecilia l-ar fi sunat pe soțul său și ar fi amenințat că îşi va pune capăt zilelor, însă soțul nu ar fi luat-o în serios. Pentru că femeia nu a mai ajuns la post, soţul a mers acasă și a găsit-o fără suflare, într-o baltă de sânge.

Citește și Ce familie frumoasă avea poliţista din Buzău care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare