Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: detalii-bombă din procesul intentat de soția lui Reghecampf

Anamaria Prodan joacă tare în disputa cu Dennis Man. Agentul FIFA vrea să obțină 500.000 de euro de la fotbalist, plus 10% din fiecare salariul lunar pe care îl primeşte la Parma.

08 nov. 2021, 17:05
Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: detalii-bombă din procesul intentat de soția lui Reghecampf

Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Anamaria Prodan joacă tare în disputa cu Dennis Man. Agentul FIFA vrea să obțină 500.000 de euro de la fotbalist, plus 10% din fiecare salariul lunar pe care îl primeşte la Parma.

Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului

Scandalul a început după ce fostul fotbalist de la FCSB a semnat cu Parma, transfer intermediat de Ioan Becali, deşi era sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan. „Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar nu ai cum să rupi contractul”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali. „Dacă vorbesc eu… Am dovezi! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Dennis Man este în lipsă de formă şi prinde din ce în ce mai rar echipa. Astfel, sunt șanse mari ca aventura sa la Parma să se încheie în perioada de transferuri din ianuarie. Recent a apărut informația că ar fi dorit chiar de Galatasaray, echipa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Parma cere 13 milioane de euro, exact suma plătită celor de las FCSB.