Ce a declarat Raluca Pastramă după ce „i-a zburat” iubitul Ramonei Olaru: „Ce treabă am eu? El e…”

Șoc și groază în showbiz! Un scandal de zile mari este pe cale să izbucnească, după ce Ramona Olaru și Raluca Pastramă au fost surprinse la braț cu același bărbat. La scurt timp, fosta nevastă a lui Pepe a făcut și primele declarații pe acest subiect.

17 ian. 2024, 18:07

Showbiz-ul românesc este pe cale să explodeze din nou! Cu doar câteva zile în urmă, mai exact în data de 15 ianuarie, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost surprinsă de paparazzii de la Cancan la brațele unui bărbat misterios. Cei doi zâmbeau și se sorbeau din priviri, iar fluturașii din stomac erau vizibili de la kilometri distanță. La doar două zile distanță, bărbatul a fost surprins alături de altă femeie și se pare că Don Juan nu are timp de joacă, deoarece, de această dată a fost văzut tot cu o importantă doamnă a showbiz-ului românesc. Este vorba despre Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe.

Citește și: Ramona Olaru, scandal de proporții cu proprietarul apartamentului, după ce acesta i-a făcut avansuri: „Am început să înjur. Mi-am luat bagajul și am coborât pe scări”

După separarea de Ibrahim Ibru, mama fetelor lui Pepe a ieșit în lume, pentru prima oară, în compania unui bărbat. Și este vorba de nimeni altul decât cel cu care Ramona Olaru, în urmă cu două zile, se ținea de mână prin București.

Nu se știe exact cine este bărbatul și care este motivul pentru care acesta nu conduce, cert este că ambele domnișoare s-au transormat în veritabile șoferițe pentru acesta. Mai mult, misteriosul Don Juan a hotărât să iasă cu ambele femei îmbrăcat în același outfit. Reporterii de la Cancan au contactat-o pe Raluca Pastramă pentru a elucida acest mister, iar fosta soție a lui Pepe a dezvăluit că este legată de bărbatul respectiv printr-o prietenie de foarte lungă durată.

„Mă pup? Mă țin de mână? Suntem prieteni de mult. Ce treabă am eu? El e cu Ramona”, a declarat Raluca Pastramă.

Citește și: Ramona Olaru, despre cea mai traumatizantă experiență din viața ei de cuplu. Ce a putut să-i facă fostul partener. „Am rămas mută”