Ce a declarat Vlad Pascu în faţa instanţei. Drogatul din 2 Mai cere eliberarea din arestul preventiv

Vlad Pascu a avut marţi o nouă înfățișare în procesul tragediei de la 2 Mai, în cadrul căreia le-a cerut magistraților revocarea măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, mai blândă.

07 feb. 2024, 21:25
Ce a declarat Vlad Pascu în faţa instanţei. Drogatul din 2 Mai cere eliberarea din arestul preventiv

Imediat după tragedia produsă în vara anului 2023 în staţiunea 2 Mai, Vlad Pascu a fost plasat în arest preventiv, aflându-se în spatele gratiilor până când judecătorii îi vor oferi sentința definitivă. În toată această perioadă, tânărul de 20 de ani și familia lui s-au prezentat de mai multe ori în fața instanței, pentru a cere o măsură mai blândă, până la soluționarea cazului.

Cea mai recentă înfățișare a avut loc chiar ieri, 6 februarie 2023. De această dată, potrivit Ziuadeconstanta.ro, Vlad Pascu a apărut în fața magistraților îmbrăcat la costum și cu o atitudine umilă, pentru a primi o pedeapsă mai ușoară. Acesta le-a spus judecătorilor că regretă faptele comise și că va respecta legile pe viitor.

Citeşte şi: Cornel Dinicu a revenit la Ferma Dacilor pentru noi cercetări după incendiul soldat cu opt morți

„Regret faptele comise. Am reflectat asupra vieții mele. Vreau să mă schimb, să ies din această tragedie și să respect legile. Voi respecta legile.”, a spus Matei Vlad Pascu, în fața completului de judecată de la Tribunalul Constanța, marți, 6 februarie 2024.

Tânărul bucureștean le-a mai solicitat magistraților să fie plasat în arest domiciliu ca să învețe pentru admiterea la facultate.

Cererea acestuia a fost respinsă de judecători, decizia tribunalului fiind una definitivă.

Citeşte şi: Victor Ponta îl dă în judecată pe procurorul DNA Jean Uncheșelu! Fostul premier cere despăgubiri de zeci de mii de euro