Ce a determinat o fostă alergătoare olimpică să devină prostituată de lux

Suzy Hamilton a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a fost inclusă in topul celor mai buni 10 sportivi ai deceniului 1991-2000. Ea a recunsocut ieri că de anul trecut a practicat prostituţia, în schimbul a 600 de dolari pe oră.

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 07:37
Ce a determinat o fostă alergătoare olimpică să devină prostituată de lux

Suzy Favor Hamilton a fost una dintre atletele de top ale Statelor Unite, în perioada anilor 1990-2000, ea participând la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice (Barcelona ’92, Atlanta ’96, Sydney 2000). La mai bine de zece ani de la retragerea din activitate, americanii au fost şocaţi să afle un detaliu uluitor din biografia celei care a fost inclusă în topul celor mai buni sportivi ai deceniului 1991-2000.

Acum în vârstă de 44 de ani, Suzy Favor Hamilton a recunoscut că de anul trecut, pe lângă slujba obişnuită de agent imobiliar, a fost şi prostituată de lux, plătită cu 600 de dolari pe oră, ea îndeplinind servicii de escortă în metropole precum Las Vegas, Los Angeles, Chicago.

Nu mă aştept ca oamenii să mă înţeleagă, dar motivele care m-au determinat să fac asta au fost legate de depresie. Îmi asum totala responsabilitate pentru greşelile mele. Nu sunt victima am fost o victimă, ştiam foarte bine ce fac. Nu pot da vina pe altcineva decât pe mine. Toată lumea face greşeli. Eu am făcut una enormă. Enormă„, a declarat Suzy.

Depresiile sale au început chiar din perioada în care concura, la JO 2000, când avea mari şanse la titlul olimpic, în proba de 1.500 de metri, ea recunoscând că a căzut deliberat pe pistă, când şi-a dat seama că nu mai are şanse să câştige medalia de aur. Suzy Hamilton este căsătorită cu un avocat şi are o fetiţă, în vârstă de 7 ani.