Ce a făcut Betty Stoian în ziua în care s-a aflat cum arată mormântul mamei sale, după 10 ani de la tragedie

Ce a făcut Betty Stoian în ziua în care s-a aflat cum arată mormântul mamei sale, după 10 ani de la tragedie. Fiica lui Florin Salam a uimit pe toată lumea.

11 apr. 2019, 11:33
Ce a făcut Betty Stoian în ziua în care s-a aflat cum arată mormântul mamei sale, după 10 ani de la tragedie

Mâine se împlinesc 10 ani de când Fănica Salam a plecat dintre noi, din cauza unei boli necruțătoare, scrie wowbiz.ro.

Florin Salam a fost devastat atunci când Fănica, fosta lui soţie, a murit la 27 de ani şi, din nefericire, fiul său, Danny, i-a moştenit boala.

În urma Fănicăi au rămas doi copii, Dany și Betty. Cea din urmă avea numai 8 ani atunci când a rămas orfană și a avut o relație specială cu mama sa.

Citeşte şi Regele cerşetorilor din Bucureşti, prins cu minciuna. Pare un bătrân pricăjit, dar să vezi cum se poartă când nu cerşeşte FOTO

Aceasta s-a căsătorit anul trecut cu bărbatul care i-a cucerit inima și cu care are și un copil.

Pentru Betty, viața merge mai departe, deși o păstrează mereu pe mama sa în inima sa. Mai mult decât atât, Betty are și un tatuaj pe braț, cu chipul mamei sale.

Unde a mers Betty cu două zile înainte de comemorarea a 10 ani de la moartea mamei ei

Betty Stoian a făcut atunci publică o imagine în care le-a arătat prietenilor virtuali noul tatuaj pe care l-a făcut, şi anume chipul mamei sale. În dreptul imaginii, Betty a notat atunci:

„Mother…inestimable feeling!” („Mama, sentiment inestimabil!”). Prietenii virtuali au comentat instantaneu alegerea făcută de proaspăta mămică, criticând-o.

„Sincer nu văd decât un nas în poza asta… Nu seamănă deloc cu mama ta. Ea era o prinţesă! Râzi de ea cu acest tatuaj, aşa mi se pare cu toate că nu vrei să faci asta! Trebuia să îi faci tot chipul, nu doar nas, gură, ochi… Nu seamănă deloc… păcat!”, i-a comentat o utilizatoare.