Regele cerşetorilor din Bucureşti, prins cu minciuna. Pare un bătrân pricăjit, dar să vezi cum se poartă când nu cerşeşte FOTO

Regele cerșetorilor" din București joacă rolul de milog printre mașinile care staționează la semaforul de la Arcul de Triumf, dar, în realitate, Costel al lui Goangă este un mare boier. Bătrânul se poartă numai la costum și pălărie și conduce un scuter de peste 2.000 de euro. 

RomaniaTV.net
11 apr. 2019, 07:20

Majoritatea oamenilor care au circulat prin zona Arcul de Triumf din Capitală nu au avut cum să nu-l remarce pe „bietul bătrân” care încercă să înduplece șoferii cu o poveste impresionantă de viață, scrisă pe un carton pe care-l poartă la gât, scrie cancan.ro.

„Vă rog să mă ajutați! Sunt un om ars de foc, iar mâinile nu mă ajută. Mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească”, este mesajul emoționant pe care Costel al lui Goangă îl afișează în timp ce se plimbă printre mașinile oprite la semafor.

După ce își termină „programul de lucru” din intersecție, Costel al lui Goangă se transformă radical. Din bătrânul sărman care nu își poate folosi membrele, „Regele cerșetorilor” din București devine un adevărat boier ce se poartă la costum și pălărie.

Mai mult decât atât, bărbatul circulă cu un scuter evaluat la aproximativ 2000 de euro. Potrivit sursei citate, Costel al lui Goangă a „lucrat” și în străinătate. „Regele cerșetorilor” ar fi strâns bani buni în Franța și Belgia, acolo unde a fost în urmă cu câțiva ani. Acum are o casă frumoasă în Buftea și își petrece timpul liber plimbându-se cu scuterul.