S-A RĂZBUNAT! Ce a făcut Corneliu Oană după ce Brigitte Sfăt s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte Sfat urmeaza sa-si inchida magazinul de haine din mall pentru ca este in pragul falimentului. Vinovat de acest lucru pare a fi fostul iubit, Corneliu Oana, pe care Brigitte il acuza ca i-a sabotat afacerea si ca i-ar fi cheltuit toate incasarile din ultimele trei luni, lasand-o cu datorii de 70.000 de euro.

23 apr. 2019, 07:57
S-A RĂZBUNAT! Ce a făcut Corneliu Oană după ce Brigitte Sfăt s-a cuplat cu Florin Pastramă

Corneliu Oana si-a luat angajamentul ca va avea avea grija atat de cei doi copii ai lui Brigitte Sfat, cat si de afacerea ei, magazinul de haine unde cei doi erau asociati, dupa ce aceasta a plecat la show-ul Ferma.

CÂŢI BANI iau vedetele de la FERMA. Brigitte Sfăt şi Cătălin Moroşanu, campioni la ÎNCASĂRI

„Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro.

În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei. Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli.

Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul”, au spus surse din anturajul vedetei pentru Click!.