Ce a făcut Dan Negru de Revelion, după ce a refuzat să mai apară la tv în noaptea dintre ani. „Nu anul trebuie să fie mai bun, oamenii trebuie să fie mai buni!”

Dan Negru a prezentat mai bine de 20 de ani programul special de Revelion de la Antena 1. O țară întreagă îl urmărea în noaptea dintre ani și petrecea alături de el și de invitații săi.
Filip Stan
01 ian. 2024, 16:54
Ce a făcut Dan Negru de Revelion, după ce a refuzat să mai apară la tv în noaptea dintre ani.

Atunci când și-a luat rămas bun de la Antena 1 pentru a pleca la Kanal D, Dan Negru a refuzat să mai apară la tv cu programul de Revelion și să-și petreacă altfel noaptea dintre ani.

Citește și Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

La Kanal D are două emisiuni pe care le prezintă, dar nu a vrut sub nicio formă să prezinte și Revelionul. Potrivit unor surse, anul trecut a refuzat suma de 30.000 de euro care i se oferea pentru a prezenta emisiunea specială de Anul Nou.

Dan Negru a ales în schimb să călătorească. Anul acesta și-a petrecut vacanța de iarnă în America și le-a transmis de acolo urmăritorilor săi un mesaj. „Nu anul trebuie să fie mai bun, oamenii trebuie să fie mai buni! La mulți oameni buni în viața voastră! Asta e cea mai bună urare de Anul Nou. Fiți voi oamenii buni pe care ceilalți să-i întâlnească anul ăsta!”, a scris el în dreptul unui clip video filmat în Los Angeles.

Prezentatorul le-a arătat urmăritorilor săi zilnic clipuri video din vacanță. Ajuns la Hollywood, Dan Negru le-a scris fanilor săi despre românul Jean Negulesco, care are stea pe Hollywood Walk of Fame. „Mi-aș fi dorit să-l fi avut invitat în vreunul din Revelioanele mele. Pe cât de cunoscut în America, pe atât de necunoscut la noi. Să închidem anul cu unul din cei mai influenți români, anonim în România”.

Citește și Împăcarea începutului de an! Cristina Ich și Alex Pițurcă, în tandrețuri de Revelion

Înainte de plecarea la Kanal D, Dan Negru a lucrat 20 de ani la Antena 1, unde a prezentat tot felul de emisiuni, cum ar fi „Next Star”, „Te pui cu blondele”, „Scena misterelor”, „Plasa de stele”, „Demascarea”, etc.

De ce a renunțat Dan Negru să mai prezinte Revelionul urmărit de o țară întreagă

„România are cu totul un secol, de la 1918 până acum, și din secolul ăsta un sfert eu am făcut Revelioane. Vreo 25 de ani de Revelioane, toate lider de audiență, or fi de ajuns. Mă bucură că cel din pandemie, care a avut vârfuri uriașe de audiență, a fost al doilea cel mai urmărit din Europa, după cum menționa BBC. Dar cred că vremea Revelioanelor TV se stinge încet-încet. Lumea are și alte bucurii decât să stea în fața unui ecran de Revelion. Eu am preluat o ștafetă, un obicei al Revelioanelor televizate de dinainte de 89 și am continuat tradiția asta 25 de ani. Dar noua lume se schimbă”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru revista viva.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!