Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câştigat la Survivor România. Fanii sunt ŞOCAŢI

Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediţii Survivor România, a pus mâna pe marele premiu de 250.000 de lei. Imediat, vedeta a şi cheltuit o parte din sumă, pe o intervenţie estetică.

04 iun. 2020, 09:33
Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câştigat la Survivor România. Fanii sunt ŞOCAŢI

Elena Ionescu s-a întors din Republica Dominicană mai bogată cu 250.000 de lei. Dacă în competiţie îngrijirea corporală a fost una minină, Elena Ionescu a dat fuga la o clinică unde și-a făcut o mică intervenție estetică. Mai exact, și-a pus acid hialuronic în buze, fapt criticat asupru de unii dintre fanii Survivor România.

Fostul soţ al Elenei Ionescu RUPE TĂCEREA. Motivul BOMBĂ pentru care a divorţat de câştigătoarea Survivor România

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie… dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris o internaută, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu de la o clinică de lux din Capitală.

Scandal după finala Survivor România: „Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure

Discuţiile au continuat pe fan-page-urile emisiunii. Unele dintre motivele pentru care fanii Elenei Ionescu au vrut ca „Faimoasa” să câștige Survovior România 2020 a fost acela că vedeta ar avea o viață ceva mai grea. Se vehicula că ar sta în chirie și i-ar fi greu să-l crească pe cel mic ca mamă singură.