Fostul soţ al Elenei Ionescu RUPE TĂCEREA. Motivul BOMBĂ pentru care a divorţat de câştigătoarea Survivor România

Elena Ionescu, câştigătoarea primei ediţii Survivor România, a divorţat cu doar câteva luni înainte de concurs. Dragoş Stanciu, fostul soţ al cântăreţei, a dezvăluit motivul despărţirii.

02 iun. 2020, 11:10
Fostul soţ al Elenei Ionescu RUPE TĂCEREA. Motivul BOMBĂ pentru care a divorţat de câştigătoarea Survivor România

Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu s-au cunoscut în Turcia, s-au iubit, au făcut un copil şi s-au căsătorit. Relaţia lor a durat doar câteva luni, iar în toamna anului 2019 au decis să divorţeze.

Cine este Elena Ionescu, marea câştigătoare Survivor România 2020

„Aşa cum prea bine se ştie, motivele care duc la eşecul definitiv al unei relaţii matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părţi, deci adevărul se afla pe undeva la mijloc şi este normal să fie aşa. De aici şi greutatea de a găsi acul în carul cu fân! La noi, situaţia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanţă a caracterelor noastre, cât şi o diferenţă totală de a vedea o convieţuire în comun. Dacă vreţi, mai direct, nu ne aflăm pe aceeaşi lungime de undă în ce priveşte modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată”, a mărturisit Dragoş Stanciu, fostul soţ al Elenei Ionescu.

Scandal după finala Survivor România: „Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure

Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu au avut un divorţ rapid. După despărţire, bărbatul s-a întors în braţele fostei sale iubite.

„Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, a mai spus Dragoş Stanciu.