Ce a făcut Gigi Becali de Revelion și de ce nu a vrut să petreacă alături de familie: „Am fost la biserică, așa ar trebui să facă toți creștinii”

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut de Revelion anul acesta. Patronul de la FCSB a mărturisit că nu mai vrea să audă de distracție, chiar dacă familia lui a petrecut până spre dimineață.

02 ian. 2022, 08:12
Ce a făcut Gigi Becali de Revelion și de ce nu a vrut să petreacă alături de familie: „Am fost la biserică, așa ar trebui să facă toți creștinii”

Patronul de la FCSB a mărturisit că nu mai vrea să audă de distracție, chiar dacă familia lui a petrecut până spre dimineață.

Becali s-a aflat în noaptea dintre ani la biserică. Nu a putut să fie alături de fetele lui, Alexandra, Cristina și Teodora, fiindcă ele se află în Egipt.

Patronul FCSB a rezervat 20 de camere la un hotel de lux din Poiana Brașov pentru perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, dar el a preferat să nu petreacă alături de familie.

„Eu de Revelion sunt în biserică, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Merge familia la munte, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri?…

Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele două fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie. Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserică, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, a declarat Gigi Becali potrivit antena3.ro.

Gigi Becali anunţă Apocalipsa: „E mai periculos ca animalul sălbatic omul”

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre planurile sale de viitor și afirmă că nu mai este interesat să facă avere din afacerile pe care le are. mai mult, el anunţă că vine sfârşitul lumii.

„Sfârșitul va veni. Nu e încă. Zice că atunci când va veni Christos tatăl cel ceresc, când veți vedea mlădița de smochin înverzită. Se referă la semne. Semnele nu sunt de sfârșit. Și dacă avansează știința cum a avansat acuma, că acuma face totul prin imaginațiune, virtual, dacă avansează așa poate peste 30-40 de ani. Ți-am zis că tu o să vezi, toate o să fie. Vezi, eu nu se știe, dacă mai prind, nu? … Dar așa cred eu că va fi: 30-40 de ani … : Așa văd eu doamne iartă-mă că sunt prea mic să fac prorocii”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

„Așa văd. N-ai văzut că americanii, care sunt cei mai puternici, bogați și savanți, de ce nu opresc ei uraganul care au murit mii de oameni, păi dacă sunt cei mai deștepți de ce au murit la ei un milion? Un milion de oameni au murit la ei. Păi savanți măi … Băăă, fără Christos nimic, nu poți să faci nimic nimic. Că el e creatorul, Dumnezeu. Toate prin el se fac. Toate se fac numai prin el.