Ce a făcut o bătrânică după ce jandarmii i-au găsit portofelul pierdut. Avea doar 16 lei în el

Pentru Georgeta, o bătrânică din Balș, cea mai tristă zi s-a transformat într-una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Jandarmii au făcut-o să zambească din nou.

14 nov. 2022, 12:56
Ce a făcut o bătrânică după ce jandarmii i-au găsit portofelul pierdut. Avea doar 16 lei în el

Pentru Georgeta, o bătrânică din Balș, cea mai tristă zi s-a transformat într-una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Bătrânica a mers să cumpere câte ceva, însă ulterior și-a dat seama că nu mai are cu ea portofelul cu pricina. Imediat a alerat jandarmii pe care i-a rugat să meargă cu ea pentru a depune plângere.

Gestul făcut de bătrânică i-a uimit pe jandarmi

Oamenii legii nu au mai apucat să meargă cu ea la poliție și asta pentru că aceștia au reușit să-i găsească portofelul cu pricina. Femeia își uitase portofelul pe o tarabă, însă fiind foarte grăbită nu și-a dat seama. După ce jandarmii i-au înapoiat doamnei Georgeta portofelul cu banii și actele, aceasta a sărutat mâinile în semn de respect pentru fapta făcută. Momentul a ajuns imediat viral pe rețelele de socializare, fiind imortalizat și postat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

,,Zi de 13 cu noroc pentru doamna Georgeta. Colegii noștri din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș au fost sesizați de o femeie în vârstă de 67 de ani că îi lipsește portmoneul în care se afla cardul de ajutor social, documente personale și suma de 16 lei”, este mesajul postat de Inspectorat.

Doamna Geta a plecat să își cumpere cele necesare din piață, însă într-un moment de neatenție aceasta și-a pierdut portofelul în care avea actele și 16 lei. Nici nu mai spera că îl va găsi, însă iată că jandarmii au ajutat-o pe aceasta să își recupereze bunul pierdut.

De menționat este că bunica Georgeta a preferat întâi să stea la slujbă, urmând ca mai apoi să meargă la secție pentru a declara pierderea portofelului. Nu a mai fost nevoie.

Citește și: Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, dus la spital imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali. Omul lui Putin ar fi făcut infarct

Citește și: Viktor Orban concediază jurnaliștii din România / Restricții severe în Ungaria, pe fondul crizei