Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului "Dimineața cu noi"de la Kanal D, a trecut prin momente grele înainte de a cunoaşte celebritatea. A ajuns în Capitală la 19 ani, doar cu o valiză, iar acum este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

08 apr. 2022, 12:50
Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”
Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră

Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. Prezentatoarea de la Kanal D s-a născut în Botoșani, oraş în care a urmat liceuul de muzică. Imediat după, la 19 ani, a ajuns la Bucureşti în cautarea succesului.

Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Viviana Sposub s-a înscris la facultate și a absolvit cursurile INTACT Media Academy de la Antena 1, post pentru care a prezentat rubrica Vremea. S-a mutat la PRO TV, unde a devenit coprezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” şi unde a fost cooptată la show-ul „Ferma”. Aici avea să-l cunoacă pe actualul ei iubit, George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan. A urmat trecerea la Kanal D, unde a devenit concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!”, iar acum prezintă matinalul „Dimineața cu noi!, alături de Bursucu și George Tănase.

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

„Cu trenul și cu o singură valiză! Așa am ajuns în București la vârsta de 19 ani pentru a-mi trăi viața de studentă și pentru a-mi construi o carieră. Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă. Am învățat, am muncit și nu am renunțat la visul meu”, a dezvăluit Viviana Sposub la Kanal D.

Despre George Burcea, Viviana Sposub dezvăluie că în niciun moment nu a simțit vreo competiție: „Deși eu și George activăm în același domeniu, nu am simțit niciodată nici măcar o urmă de competitivitate între noi doi. George este cel mai mare sprijin pentru mine, iar el poate spune același lucru despre mine. Suntem o echipă atât pe partea sentimentală, cât și pe cea profesională”, a declarat Viviana Sposub.