Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Iubita lui George Burcea a mărturisit că este foarte stresată de când este concurentă la Bravo, ai stil! şi asta pentru că îşi doreşte ca totul să iasă perfect. Îi şi reuşeşte de altfel, vedeta având ţinute foarte bune.

01 feb. 2022, 08:19
Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”
Viviana Sposub a slăbit considerabil

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Tânăra a mai cochetat cu televiziunea înainte să participe la Bravo, ai Stil! A lucrat la Antena1, iar apoi a fost asistentă la emisiunea Vorbșete lumea, de la Pro TV. Ei bine, concurenta a reușit să se facă imediat plăcută publicului, la emisiunea stilistică.

Citeşte şi: Viviana Sposub, probleme în cuplu! Ce spune despre relaţia cu George Burcea: „Avem discuții tensionate!”

Viviana Sposub a slăbit considerabil

Pentru că și-a dorit să dea tot ce are mai bun, Viviana s-a stresat foarte mult. A ajuns să nu mai mănânce și să aibă doar o masă pe zi, care este de obicei seara. Astfel, de la 57 de la kilograme a ajuns la 50, într-un timp destul de scurt.

Vedeta le-a spus internauților că nu vrea să rămână la această greutate. „Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata.

Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Vrea să continue tot în televiziune

Iubita lui George Burcea a mai fost întrebată și de planurile pe care și le-a făcut pentru perioada de după emisiune. Vedeta spune că a primit mai multe proiecte, însă nu s-a decis dacă să le accepte sau nu.

Am primit cateva intrebari despre ce voi face dupa, de proiecte, de planuri…ideea e ca in domeniul asta, totul este incert, dar ma bucur ca dupa acest proiect, au venit tot felul de propuneri. Inca nu este nimic contretizat, adica nu va pot da acum o veste.

Sper sa va spun ce se intampla cu viata mea dupa Bravo, ai stil! pentru ca da, exista viata dupa aceasta competitie si sper sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe mai departe.

Imi doresc sa continui in televiziune, pentru asta m-am pregatit si asta imi place foarte mult. Mi-as dori si sunt in lucru pentru un proiect muzical avand in vedere reactiile voastre din Galele unde am cantat.”, mai spune concurenta de la Bravo, ai Stil!.