Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Iubita lui George Burcea a mărturisit că este foarte stresată de când este concurentă la Bravo, ai stil! şi asta pentru că îşi doreşte ca totul să iasă perfect. Îi şi reuşeşte de altfel, vedeta având ţinute foarte bune.
Alina Costache
01 feb. 2022, 08:19
Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea:
Viviana Sposub a slăbit considerabil

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Tânăra a mai cochetat cu televiziunea înainte să participe la Bravo, ai Stil! A lucrat la Antena1, iar apoi a fost asistentă la emisiunea Vorbșete lumea, de la Pro TV. Ei bine, concurenta a reușit să se facă imediat plăcută publicului, la emisiunea stilistică.

Citeşte şi: Viviana Sposub, probleme în cuplu! Ce spune despre relaţia cu George Burcea: „Avem discuții tensionate!”

Viviana Sposub a slăbit considerabil

Pentru că și-a dorit să dea tot ce are mai bun, Viviana s-a stresat foarte mult. A ajuns să nu mai mănânce și să aibă doar o masă pe zi, care este de obicei seara. Astfel, de la 57 de la kilograme a ajuns la 50, într-un timp destul de scurt.

Vedeta le-a spus internauților că nu vrea să rămână la această greutate. „Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata.

Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Vrea să continue tot în televiziune

Iubita lui George Burcea a mai fost întrebată și de planurile pe care și le-a făcut pentru perioada de după emisiune. Vedeta spune că a primit mai multe proiecte, însă nu s-a decis dacă să le accepte sau nu.

Am primit cateva intrebari despre ce voi face dupa, de proiecte, de planuri…ideea e ca in domeniul asta, totul este incert, dar ma bucur ca dupa acest proiect, au venit tot felul de propuneri. Inca nu este nimic contretizat, adica nu va pot da acum o veste.

Sper sa va spun ce se intampla cu viata mea dupa Bravo, ai stil! pentru ca da, exista viata dupa aceasta competitie si sper sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe mai departe.

Imi doresc sa continui in televiziune, pentru asta m-am pregatit si asta imi place foarte mult. Mi-as dori si sunt in lucru pentru un proiect muzical avand in vedere reactiile voastre din Galele unde am cantat.”, mai spune concurenta de la Bravo, ai Stil!.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!