Ce a găsit o tânără in COŞCIUGUL MAMEI cu doar câteva ore înainte de ÎNMORMÂNTARE: Nu mi-a venit să cred

O tânără din America a fost şocată să descopere cu doar câteva ore înainte de înmormântarea mamei sale că în cosciug se afla o altă femeie pe care nu o cunoştea.

11 ian. 2014, 17:21
Ce a găsit o tânără in COŞCIUGUL MAMEI cu doar câteva ore înainte de ÎNMORMÂNTARE: Nu mi-a venit să cred

Linda Kondvar o femeie din America, a fost şocată să descopere corpul străin al unei alte persoane în coşciugul mamei, având un şoc în momentul în care a deschis capacul, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Mai BIZAR nu se poate. Un copil declarat mort s-a RIDICAT din coşciug şi a cerut apă. Ce a urmat este TERIBIL

Bătrâna murise înmod neaşteptat în timp ce se afla pe insula St. Maarten, iar corpul său a fost adus direct la capela în care urma să fie înmorântată, acesta fiind motivul pentru care fiica sa a făcut descoperirea atât de târziu. Mai mult, ea a aflat că a avut loc o greşeală în momentul în care autorităţile au trimis corpul neînsufleţit, acesta fiind încurcat cu cel al unei alte persoane care murise în acelaşi timp. 

Citeşte şi DESCOPERIREA ŞOCANTĂ făcută de un bărbat într-un perete: Eu mi-aş fi dat SINGUR FOC la casă după asta FOTO

Şocant este faptul că Margaret Porkka fusese deja incinerată la sute de kilometri distanţă în locul celei care se afla în prezent în coşciug, iar familia încearcă în prezent să intre în posesia cenuşii.