Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald’s. Imaginile au devenit virale: „Era scârbos să găsesc ceva străin în mâncarea mea”

Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald's. Fast food-urile sunt la mare căutare în toată lumea şi mai ales tinerii consumă cel mai des acest gen de mâncare. Surpriza pe care a avut-o o femeie, atunci când şi-a luat un meniu, a împărtăşit-o pe reţelele de socializare.

13 apr. 2022, 13:23
Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald’s. Imaginile au devenit virale: „Era scârbos să găsesc ceva străin în mâncarea mea”
Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald's

Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald’s. Stephanie Baker, din Victoria, Australia,  și-a comandat meniul dorit, apoi și-a luat produsele și s-a așezat la o masă. Când a mușcat din burger, aceasta a făcut o descoperire complet neaștepată, ce a lăsat-o fără cuvinte.

Citeşte şi: VIDEO viral. Cum le mulţumeste o influenceră din Rusia americanilor, pentru închiderea McDonalds, KFC şi Coca Cola. „Până la vară devenim mai frumoşi şi mai puternici. Acum mă duc să-mi hrănesc ursul”

Ce a găsit o tânără într-un burger de la McDonald’s

Chiar în interiorul sandvișului, în felia de brânză ceddar, Stephanie a descoperit o jucărie de plastic. Uimită de situație, australianca a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat figurina, care îl reprezenta pe Jerry, celebrul șoricel din desenele animate. Clipul a ajuns pe TikTok și a strâns milioane de vizualizări, dar şi comentarii din toată lumea.

Primul lucru la care m-am gândit atunci când am găsit jucăria în burger a fost să pun mâna pe telefon, să filmez și să îi fac poze, ca să am dovada. Mi-am dat seama imediat de faptul că este vorba despre o jucărie ce se pune în meniurile pentru copii. Inițial am fost supărată și nervoasă, fiindcă era scârbos să găsesc ceva străin în mâncarea mea. Am arătat mamei și celor doi frați și toți s-a amuzat atât de tare încât au crezut că eu am pus totul la cale”, a dezvăluit Stephanie Backer, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Tânăra a explicat faptul că nu a dezvăluit incidentul celor de la restaurant și că a ales să dea mâncarea câinelui său. Ulterior, după ce clipul video publicat pe TikTok a devenit viral, cei de la respectivul restaurant de tip fast food au contactat-o pe tânără pentru a-și prezenta scuzele și pentru a se revanșa.