Ce a inventat un proaspăt tătic din lene VIDEO

Un proaspăt tătic din Marea Britanie a construit cel mai rapid cărucior din lume pentru fi scutit de efortul să-l împingă. Căruciorul este însă prea puternic pentru a merge la viteză maximă cu copilul său.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 18:48
Ce a inventat un proaspăt tătic din lene VIDEO

Colin, de profesie instalator, a adăugat un motor puternic la căruciorul de metal al copilului său, care îi conferă o viteză incredibilă de până la 50 de kilometri pe oră.

Tăticul, în vârstă de 33 de ani, din Stamford, Lincs, a montat patru viteze pentru a ajuta căruciorul cu trei roţi, care merge pe benzină, să urce uşor dealurile, potrivit The Sun.

El a petrecut patru săptămâni şi a cheltuit 450 de lire pentru proiectarea și montarea căruciorului, care are un motor de motocicletă de 125 cc ascuns între roți.

Colin, al cărui fiu Jake are doar o lună, conduce căruciorul de pe o platformă și foloseşte butoanele de pe mâner pentru a porni și opri motorul.

El a adăugat pedale de accelerație și de frână pentru a controla viteza și foloseşte mânerul pentru a conduce.

Căruciorul are prevăzut chiar și spațiu pentru cumpărături și un suport pentru pahare.

„Este destul de înfricoşător să-l conduci, dar am avut parte de o mulțime de priviri invidioase de la mame şi taţi, mai ales când sunt nevoiţi să împingă cărucioarele la deal”, a spus Colin.