Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai l, este căsătorit cu Alina Binder și au împreună doi copii, pe Maria Alexandra și pe Mihai.

09 apr. 2024, 08:24
Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai

Principele Nicolae spune că a moștenit dragostea pentru natură de la bunicii și străbunicii lui. Nepotul regelui Mihai l mai spune că peste tot pe unde a locuit a fost aproape de natură. Dar și sporturile pe care le-a practicat tot în natură au fost.

”Nu știu dacă am moștenit dragostea pentru natură sau a fost faptul că am fost înconjurat pe unde am locuit de natură, de păduri… Dar sunt un om care iubește sportul și orice sport am făcut a fost cumva în natură, pe un teren de fotbal sau la alergat, pe dealuri, sau cu bicicleta.

Citește și: Nicolae al României, dezvăluiri emoționante despre cum și-a câștigat Regele Mihai existența: ”Nu poți face reclamă într-un ziar cu titlu Regele caută un job”

În natură mă simt cel mai bine. Asta este esența vieții, până la urmă, în natură, alături de natură. Dar, într-adevăr cred că am și moștenit acest aspect de la bunicii mei mai ales. Ei întotdeauna erau în natură. Și bunicul meu făcea ce facem noi azi cu împădurirea, el a făcut asta de-a lungul anilor.”, a declarat Principele Nicolae, pentru viva.ro.

Principele Nicolae a moștenit de la bunicul lui și dragostea pentru mașini.

”Îmi place să conduc nu numai pe șoselele românești și în străinătate, dar și pe pistă. Dar la partea de mecanică nu mă pricep la fel de bine ca bunicul meu, dar încerc să înțeleg cât mai bine de fiecare dată. E o pasiune moștenită de fiecare generație de la Ferdinand și Regina Maria încoace”, a mai declarat Principele Nicolae.

Citește și: Regele Charles a primit un verdict crunt din partea medicilor. Cât mai are de trăit suveranul Marii Britanii