Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă. Prezentatorul a dezvăluit abia acum: „A fost cercetată penal. Eu voiam să știu cu cine stau la masă”

Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă. Gabriela Prisăcariu este model, în timp ce soțul ei este prezentator TV, și amândoi au programele încărcate când vine vorba despre viețile lor profesionale. Din acest caz, sunt nevoiți să apeleze la ajutor, însă nu prea au avut noroc.

11 nov. 2023, 23:12
Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă. Prezentatorul a dezvăluit abia acum: „A fost cercetată penal. Eu voiam să știu cu cine stau la masă”
Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă

Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit un episod dintr-o experiență cu o anumită și a dezvăluit detalii nemaiștiute. Până acum, a schimbat câteva bone și nu a reușit să găsească persoana potrivită.

Citește și: Locul sensibil în care şi-a pus botox soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu: „Suferă baba la frumuseţe!”

Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă

Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg. Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu.

Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…)”, a spus el, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Mai departe, Dani Oțil explică cum femeia a fost implicată într-un dosar penal, după ce anagajatorul său luase foc. „Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere. Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e…

Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: ‘Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală’.

Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a mai povestit prezentatorul.