Cum au ieșit pe stradă Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Celor care i-au văzut nu le-a venit să-și creadă ochilor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt un cuplu celebru, plin de dragoste, care își dedică timpul carierei și creșterii fiului lor. În timpul liber, însă, nu se dau înapoi de la a se amuza împreună cu fanii. De această dată, cei doi au imitat un cuplu celebru de peste hotare.

01 nov. 2023, 13:41

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se dedică creșterii fiului lor și se ocupă de planul profesional. De altfel, cei doi își țin la curent urmăritorii cu activitățile zilnice pe care le fac sau momentele speciale de care se bucură. De data aceasta, prezentatorul TV de la Antena 1 și frumoasa lui soție s-au filmat într-o ipostază care a stârnit amuzamentul pe internet.

Citește și: Dani Oţil a îndurat o sărăcie cruntă în copilărie. Mărturisiri cutremurătoare: „Bă, fii-miu n-o să plângă nicio vitrină la geam!” VIDEO

Cum au ieșit pe stradă Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Cei doi s-au costumat și au imitat un cuplu celebru din străinătate. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au ales costumele pentru Halloween, însă nu unele de groază, ci din lumea mondenă. Mai exact, prezentatorul TV și modelul s-au îmbrăcat precum Hailey și Justin Bieber, recreând o imagine cu cei doi. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie roșie, o pereche de pantofi cu toc, iar la capitolul accesorii a ales o pereche de ochelari de soare și o geantă roșie. Pe de altă parte, Dani Oțil a purtat o ținută sport.

„Nu…Nu ne-am costumat în Justin și Hailey Bieber…Așa umblăm noi prin parc”, a scris Dani Oțil în dreptul imaginii de pe Instagram.

Costumația aleasă de cei doi a atras numeroase reacții din partea urmăritorilor. Unele au fost pozitive, iar în altele au fost criticați pentru modul în care s-au afișat în public.

Vara aceasta, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios. Evenimentul a avut loc pe 30 iulie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. Cei doi au ales să plece în Grecia în luna de miere. Vedetele noastre și-au ținut urmăritorii la curent cu toate activitățile pe care le-au făcut, arătându-le fotografii și videoclipuri din vacanță.

„Deci, pe vremuri, când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață, dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, spunea Gabriela Prisăcariu.

Citește și: Un nou reality-show cu vedete, filmat în Malta, începe la Antena 1. Power Couple România – La bine și la greu, îl va avea pe Dani Oțil în rol de gazdă