Ce a pățit Flick în vacanță. Denisa a povestit tot: „A fost tâlhărit, m-am speriat teribil”

Ce a pățit Flick în vacanță. Denisa Filcea și familia ei se află în această perioadă în vacanță, în Mauritius, iar una dintre misiunile zilei a fost să caute maimuțe în habitatul lor natural, doar că experiența nu a fost atât de plăcută pentru Denisa , spre deosebire de fiica sa.

20 feb. 2024, 23:49
Ce a pățit Flick în vacanță. Denisa a povestit tot: „A fost tâlhărit, m-am speriat teribil”
Ce a pățit Flick în vacanță

Ce a pățit Flick în vacanță. Spre de deosebire de fiica sa, care a fost de-a dreptul fascinată de călătorie, Denisa Filcea nu se aștepta să se sperie de reacția maimuțelor care s-au dovedit a fi destul de agresive. Pe lângă acest aspect, soțul ei, Flick, a fost chiar „tâlhărit” de una dintre ele, furându-i ceva din buzunar.

Citește și: Flick Domnul Rimă a plecat cu plugușorul pe la medici șpăgari! „Dacă tratezi cu şpagă buba, ai şanse să pleci cu duba”| VIDEO

Ce a pățit Flick în vacanță

Mă bucur enorm de experiența pe care o trăiesc alături de Eva Maria. A văzut aici absolut toate animalele ei preferate din cărticelele de acasă. Are o carte cu melc pe care a ași ales-o pentru bagaj și a văzut aici și melci. Ea singură i-a văzut și ni i-a arătat nouă. Încă de acasă, i-am spus că aici vom vedea maimuțe, însă la Zoo era închis la maimuțe pentru că le mutau în altă parte.

Așadar, ieri am explorat insula în căutarea maimuțelor. Vreau ca tot ce îi promit să mă țin de cuvânt și să nu o mint/păcălesc cu absolut nimic. Am ajuns la un loc sacru pentru Hinduși (ei vin aici să aducă ofrande și să se roage zeilor), unde am găsit această maimuță aparent liniștită. 

În realitate, nu era deloc liniștită și nu i-a plăcut deloc de Flick (după cum puteți vedea), nici banana de la el nu a vrut-o. Eu m-am speriat teribil și am plecat de acolo, dar Eva Maria a fost foarte incantată când a văzut-o pe Mamu.

Am continuat căutarea, am fost și în capitală în Port Louis, am văzut peisaje superbe, cascade, sate tradiționale ți un vulcan. misiune îndeplinită! Am găsit maimuțele în habitatul lor natural. Flick, tâlhărit de o maimuță. Eva Maria a fost extrem de încântată și fericită, noi ne-am super bucurat alături de ea. O experiență genială, nu am cuvinte”, a scris Denisa Filcea în mediul online.