Familia lui Flick a fost evacuată de urgență dintr-un hotel din New York: „În momentul ăla faci lucrurile total invers”

Flick și soția lui, Denisa, au trăit emoții de nedescris, în timp ce au fost evacuați de urgență din camera de hotel, în New York.

03 aug. 2023, 12:05
Familia lui Flick a fost evacuată de urgență dintr-un hotel din New York: „În momentul ăla faci lucrurile total invers”
Ce au pățit Flick și Denisa în New York

Flick și Denisa Filcea sunt împreună de foarte mulți ani, iar, înainte ca fiica lor să se nască, plecau mereu în vacanțe în destinații exotice. Totuși, venirea pe lume a micuței nu i-a ținut prea mult pe loc, călătoriile lor prin lume fiind făcute acum în formulă de trei.

Recent, cuplul a zburat peste Ocean, pentru a se bucura de o vacanță binemeritată. Însă, ceea ce s-a întâmplat în New York le-a dat puțin planurile peste cap. În timp ce se odihneau în camera de hotel, alarma de incendiu a pornit, iar cei doi soți și-au luat fiica și au ieșit cât mai repede din clădire.

Citește și: De ce nu au vrut Denisa Filcea și Flick să angajeze o bonă pentru fetița lor? „Dumnezeu mi-a dat o binecuvântare”

„A fost foarte interesant! Ideea e că mi-am dat seama că toată viața noastră ne pregătim pentru anumite lucruri… Am făcut exerciții pentru incendiu la școală de trei ori pe an, dar în momentul ăla faci lucrurile total invers. Era coadă la lift, deși scrie pe lift că în caz de incendiu trebuie coborâte scările. Oamenii gândesc altfel în momentul ăla”, a mărturisit soția lui Flick, pentru Antena Stars.

Speriați că lucrurile ar putea degenera, mai ales că micuța Eva era cu ei, au lăsat totul în urmă și au plecat. Nu i-a interesat de bani sau telefoane, ci doar să nu se întâmple ceva cu ei și fiica lor.

Citește și: Denisa Filcea și Flick au postat prima fotografie cu fetița lor. Cât de frumoasă este Eva Maria! Fanii au fost impresionați – FOTO

„O altă chestie care m-a surprins la mine! Deși aveam foarte multe lucruri scumpe în cameră și întotdeauna m-am gândit de ce să las lucrurile acolo când poate am două minute să salvez ceva. Ideea e că nici nu m-am gândit, am auzit alarma, mi-am luat ceva pe mine, am luat-o pe Eva și am ieșit din cameră cu Flick. Nu am luat absolut nimic, nici măcar telefonul. Nu a fost o chestie intenționată, acela a fost primul instinct”, a mai spus Denisa.

Chiar dacă alarma i-a speriat foarte tare, aceasta s-a oprit fără a fi vorba de vreun incendiu. totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă de un turist într-o cameră de hotel.

„A fost o alarmă declanșată de la etajul 4 de cineva care a aprins o țigară în cameră sau a aprins ceva în cameră. A fost o alarmă declanșată pe bune, dar nu a fost un lucru foarte grav”, a adăugat Denisa.