Ce a păţit Mihai Morar la o oră după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva Covid-19 şi a împărtăşit cu fanii săi de pe Facebook întreaga experienţă. Prezentatorul TV a postat o fotografie chiar înainte de a se vaccina, iar la o oră după ce s-a imunizat le-a arătat fanilor că se simte foarte bine.

27 ian. 2021, 10:40
Ce a păţit Mihai Morar la o oră după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă. Pentru că există numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea.

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19

Mulţi romani aşteaptă cu nerăbdare să se vaccineze mai repede împotriva COVID-19, pentru a fi mai feriţi de virusul din China. Mihai Morar se număra printre cei norocoşi, căci acesta s-a imunizat deja. Prezentatorul TV a postat o fotografie cu el chiar de la vaccinare. Şi pentru că au existat mereu numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, iar mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea, Mihai Morar le-a arătat tuturor ce a făcut imediat după vaccinare. Mai exact, a împărtăşit totul cu fanii săi, cărora le-a arătat că se simte foarte bine şi tocmai de aceea şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă.

Doamne-ajută să ne facem bine. 💫🙏

Publicată de Mihai Morar pe Duminică, 24 ianuarie 2021

Impersionat de o angajată de la supermarket

Mihai Morar a postat pe Instagram un mesaj extrem de emoţionant la începutul perioadei de pandemie. Acesta a mărturisit cum a reuşit o angajată a unui supermarket să-l impresioneze.

Mihai Morar, pus pe liber de Antene! Declaraţii incendiare despre emisiunea „Răi, da’ buni”

„E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aştept să treacă valul de peste zi şi îmi iau strictul necesar pentru coşul casei. Nu mă ingrijoreza oră târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măşti, li se citeşte oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi. Iar în adâncul privirii li se vede şi lor teamă. Nu-i o exgerare, sunt şi ei în „linia întâi”. În bătaia „nevăzutului”. Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson (…) în piept. Femeia s-a oprit din aranjat bucăţele şi mi-a mulţumit: „Nu credeam că o să vă văd azi… Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care aţi citit-o la radio. Nu vă daţi seama, în zilele astea grele, cât bine mi-aţi făcut… Mi-aţi adus un pic de linişte”. Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub masca şi, în zilele astea, nici mâna nu poţi să o treci peste faţă. „Nu va mai ţin de vorbă, dar să ştiţi că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toţi cunoscuţii. Avem nevoie cu toţii de cuvintele astea”, mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o ţineam din treaba”, a scris Mihai Morar.


loading...