Ce a păţit miliardarul care s-a filmat conducând cu 417 km/h pe autostradă. Conducea un Bugatti Chiron VIDEO

Procurorii germani au închis, fără niciun vinovat, ancheta din dosarul unui miliardar ceh cercetat după ce s-a filmat conducând cu 417 km/h pe o autostradă din Germania.

17 mai 2022, 10:11
Ce a păţit miliardarul care s-a filmat conducând cu 417 km/h pe autostradă. Conducea un Bugatti Chiron VIDEO
Ce a păţit miliardarul care s-a filmat conducând cu 417 km/h pe autostradă. Conducea un Bugatti Chiron

Ce a păţit miliardarul care s-a filmat conducând cu 417 km/h pe autostradă. Radim Passer (58 de ani) s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 kilometri la oră pe o autostradă în Germania.

Ce a păţit miliardarul care s-a filmat conducând cu 417 km/h pe autostradă

Parchetul din oraşul german Stendal, landul Saxonia-Anhalt, a deschis o anchetă. La volanul unui Bugatti Chiron, Radim  Passer a condus autostrada germană A2 cu 417 kilometri la oră, iar poliţiştii l-au suspectat că a participat la o cursă rutieră ilegală. Passer a fost ameninţat cu închisoarea, dar la începutul lunii mai, procurorul a încheiat ancheta miliardarului din lipsă de probe.

Codul rutier 2022 modificat. Se schimbă limitele de viteză în afara localităţii. Legea a fost promulgată

Potrivit presei cehe, Poliţia nu a reuşit să demonstreze că Radim Passer a comis o infracţiune, aşa că nu a fost acuzat. Anchetatorii nu au putut să demonstreze că miliardarul a avut un comportament iresponsabil în traficul rutier şi că a încercat să atingă „cea mai mare viteză posibilă””. Parchetul a mai remarcat că autostrada era aproape goală şi vizibilitatea era bună, adăugând că nimeni nu a fost pus în pericol.

Şoferii amendaţi după ce au fost prinşi de radar că au depăşit viteza pot vedea înregistrarea. Un avocat explică cum