Ce a păţit un livrator care a înjurat clienta după bacşişul primit. Câţi bani îi oferise femeia VIDEO

Un livrator de pizza a fost concediat după ce a înjurat o clientă, nemulțumit de bacșișul pe care îl primise de la aceasta. Angajatul a livrat o plăcintă de 20 de dolari, iar femeia îi oferise un bacşiş de cinci dolari, un sfert din valoarea comenzii.

07 iul. 2023, 17:54
Ce a păţit un livrator care a înjurat clienta după bacşişul primit. Câţi bani îi oferise femeia VIDEO
Ce a păţit un livrator care a înjurat clienta după bacşişul primit. Câţi bani îi oferise femeia

Ce a păţit un livrator care a înjurat clienta după bacşişul primit. Un curier care a livrat pizza unei familii înstărite a înjurat-o pe clientă, după ce a primit un bacșiș de numai un sfert din valoarea comenzii. Livratorul se aștepta la mai mult, dar a avut parte de un tratament pe măsură, scrie New York Post.

Citeşte şi: A fost plătit cu bani din Monopoly! Păcăleala uriașă pe care a trăit-o un curier din România

Lacey Purciful a postat un videoclip pe TikTok, intitulat „Cât ar trebui să dau bacșiș pentru o plăcintă de 20 de dolari?”, în care apare băiatul care i-a livrat mâncarea acasă, doar că el nu pare deloc impresionat de bacșișul de 25% pe care i l-a lăsat. „Vreau doar să spun că ai o casă prea frumoasă pentru un bacșiș de cinci dolari”, i-a reproșat acesta femeii, care i-a răspuns „”Cu plăcere”. Livratorul a plecat, spunându-i „Fuck You!”.

@ladybug3660 DoorDashers Gone Wild!! 🤣😂🤣#doordash #doordashdriver #doordasher #doordashers #pizza #pizzalover #pizzahut #fyp #momsoftiktok #bigmad #momsover30 #rude #vivint #vivintdoorbellcamera #smile ♬ original sound – Lacey Purciful

„Cred că se aștepta să îi dai casa drept bacșiș”, „Ha, h,a cinci dolari la 20 de dolari înseamnă 25%, trebuie nu doar să învețe bunele maniere, ci și să învețe matematică”, „Mi-ar fi frică să mănânc mâncarea după această interacțiune. Este atât de nepoliticos”, „Pentru o pizza de 20 de dolari este un bacșiș generos”, sunt câteva din comentariile primite de Lacey Purciful.

Citeşte şi: Jaf de 40.000 de lei în doar o săptămână. Un curier din Craiova, prins în timp ce fură din colete

Un internaut a întrebat-o pe femeie dacă angajatul a fost dat afară, lucru confirmat de aceasta: „Da, a fost concediat! Tocmai mi-au trimis un e-mail”.