Ce a păţit un PROFESOR după ce i-a fost furat telefonul cumpărat de la VODAFONE: Nu mă aşteptam la asta

Un profesor din Marea Britanie a avut de îndurat o problemă dublă după ce i s-a furat telefonul în timp ce se afla în vacanţă în Spania. Astfel, nu numai că a rămas fără dispozitiv, însă hoţii i-au lăsat o factură uriaşă de plătit după ce au folosit mobilul să vorbească cu persoane din toată lumea.

19 oct. 2014, 14:25

Osian Rhys Edwards, un profesor de şcoală primară în vârstă de 29 de ani, a avut parte de un adevărat şoc când a ajuns acasă şi a descoperit că are de achitat suma de 15.000 de lire după ce hoţii i-au furat telefonul în timp ce se afla în vacanţă în Barcelona în luna august. Mai mult, se pare că a anunţat compania că telefonui i-a fost furat şi doreşte ca abonamentul să fie blocat, însă Vodafone nu a reacţionat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un BĂRBAT a fost ŞANTAJAT de cel care i-a FURAT TELEFONUL în VACANŢĂ. Ce se afla în dispozitiv FOTO

Cu toate acestea, reprezentanţii companiei susţin că nu a fost înregistrat un astfel de apel şi singura vină a Vodafone este că nu a anunţat clientul că are o factură cu costuri extrem de ridicate. 

Sunt o victimă, iar Vodafone vrea ca eu să plătesc pentru convorbirile hoţului. Nu am cum să plătesc o factură de 15.000 de lire. Este inadmisibil ce mi se întâmplă. Dacă banca la care am cont observă ceva dubios mă anunţă imediat. Nu înţeleg de ce Vodafone nu a procedat la fel, mai ales că eu am cerut suspendarea abonamentului„, a declarat tânărul.

Citeşte şi O companie de telefonie a emis o FACTURĂ URIAŞĂ unui pensionar care ar fi vorbit 43 de ore NEÎNTRERUPT

Compania a acceptat sa reduca factura cu 30%, însă tot raman de achitat 10.000 de lire, bani pe care clientul nu îi are şi nu doreşte să îi plătească.