O companie de telefonie a emis o FACTURĂ URIAŞĂ unui pensionar care ar fi vorbit 43 de ore NEÎNTRERUPT

Un pensionar din Marea Britanie a fost la un pas de a face şoc, după ce a primit factura de la compania de telefonie mobilă care îl informa că avea de plătit o sumă uriaşă. Operatorul i-a comunicat bărbatului că vorbise neîntrerupt timp de 43 de ore!...

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 09:35
O companie de telefonie a emis o FACTURĂ URIAŞĂ unui pensionar care ar fi vorbit 43 de ore NEÎNTRERUPT

Britanicul Robert Shadwick, în vârstă de 65 de ani, a primit de la compania de telefonie mobilă la care era abonat o factură care l-a şocat. Avea de plătit nu mai puţin de 1.000 de lire sterline, iar în factură figura o convorbire continuă de 43 de ore!… Adică vreo două zile fără pauză.

Uluit de ceea ce i se întâmpla, Robert, care are un abonament de 10 lire sterline pe lună, i-a cerut companiei la care avea abonamentul să facă o investigaţie scrie Daily Mail.

Citeşte şi Cea mai mare factură la telefonul mobil din România: Cântăreşte 6 kilograme VIDEO

Neprimind niciun răspuns, bărbatul a contactat din nou compania, dar aceasta i-a spus că trebuie să achite factura. Mai mult, i-a blocat telefonul, iar când bărbatul şi-a verificat şi contul bancar, a observat că firma de telefonie mobilă trimisese o comandă de retragere a sumei şi astfel el a reuşit să blocheze tranzacţia. Înainte de aceasta, firma de telefonie încercase să-şi recuoereze banii de pe cardul de credit al abonatului.

„Nu sunt foarte priceput la telefoane mobile, însă nu pot să înţeleg cum a fost posibil aşa ceva, pentru că niciodată nu ating limita lunară de convorbiri„, a explicat bărbatul, potrivit Daily Mail.

Abia după zece zile şi intervenţia presei, britanicul a reuşit să scape de acest coşmar.