Ce a păţit un STUDENT după ce a venit acasă BEAT MORT. Când s-a trezit, a trebuit să meargă la SPITAL FOTO

Un student din Marea Britanie a avut parte de o neplăcere durearoasă după ce a venit acasă beat mort. Fără să ştie, el a adormit cu mâna pe calorifer, însă peste noapte acesta s-a încălzit şi i-a provocat arsuri serioase.

15 dec. 2014, 15:27

Băiatul a ieşit în oraş cu mai mulţi prieteni în cadrul unei petreceri de sărbători şi a exagerat cu consumul de alcool, motiv pentru care a adormit unde a apucat când a ajuns acasă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Descoperire macabră în Năvodari. Ce au găsit pompierii într-o garsonieră, alertaţi fiind de vecini

Astfel, el a adormit cu mâna pe calorifer, deoarece acesta era rece şi el se simţea înfierbântat. Cu toate acestea, peste noapte, centrala a pornit, caloriferul s-a încălzit şi pielea s-a lipit de metalul încins. Câteva ore mai târziu, când aburii de alcool s-au mai risipit, studentul de 21 de ani a realizat că mâna sa era lipita de calorifer şi a trebuit să îşi sfâşie propria piele pentru a se elibera.

Citeşte şi Aventura la BEŢIE a doi tineri care s-au trezit dimineaţa în altă ŢARĂ : Mama mi-a spus că sunt un IDIOT FOTO

M-am trezit câteva ore mai târziu când caloriferul era foarte fierbinte. M-am gândit „Dumnezeule, mâna mea este lipită de calorifer, ce o să fac?”. A trebuit să trag de piele, a durut foarte rău„, a declarat tânărul britanic care a ales să rămână anonim.