Ce a postat ANDREEA MARIN pe Facebook, după ce TUNCAY a spus în direct că are planuri de nuntă pe viitor FOTO

Cu siguranţă anul care stă să se încheie nu a fost unul tocmai simplu pentru femeia de televiziune Andreea Marin, mai ales după ce aceasta a anunţat că divorţează de medicul Tuncay Ozturk, iar povestea lor de dragoste s-a sfârşit.

30 dec. 2016, 09:56

Cu doar o seară în urmă, fostul soţ al „Zânei” a dat mai multe detalii despre planurile sale de viitor, iar din acestea nu a exclus o nouă nuntă, pentru că doreşte să îşi întemeieze o familie, scrie cancan.ro. Imediat după ce Tuncay a făcut aceste declaraţii în direct, pe pagina Andreei Marin a apărut o imagine, cu mesaj.

Citeşte şi Tuncay rupe tăcerea! Acesta a vorbit despre presupusele relaţii de după divorţul de Andreea Marin

În respectiva fotografie se poate observa următorul citat: „Atunci când e întuneric, iubeşte. Lumina va străluci din adâncul inimilor noastre”.

Citeşte şi Andreea Marin, anunţ SURPRIZĂ. „A stat cu noi la masa de Ajun” FOTO

„Pentru noul an îmi doresc să nu fie ca anul care tocmai a trecut. Nu, de fapt nu vreau să răspund la această întrebare (n.r. dacă s-a mai văzut cu Andreea Marin după ce aceasta a anunţat divorţul). Cu toate trei a fost o înscenare. Ultima a fost chiar evidentă. În perioada divorţului au fost multe atacuri din motive necunoscute. De aceea am fost tăcut. Nu există nimeni în viaţa mea şi nu am timp să mă gândesc la asta. Planurile mele pe termen lung sunt să-mi întemeiez o familie. Dacă ar fi să aleg acum între Turcia şi România, aş alege din nou România”, mărturisea Tuncay Ozturk cu doar o seară în urmă.