Ce a putut să facă un preot la înmormântarea Marioarei Murărescu, atunci când credea că nu îl vede nimeni

Întâmplare bizară la înmormântarea Marioarei Murarescu. Imediat după ce sicriul a fost scos din biserica şi aşezat în partea din spate a unei dubiţe pentru a fi dus spre cimitir, un preot s-a apropiat. Ce a făcut acesta lânga coşciugul deschis al folcloristei a lasat întreaga asistenţă fără replică.

05 feb. 2014, 12:09

Slujba de înmormântare a Marioarei Murărescu s-a desfăşurat, marţi, la Mănăstirea Cernica, din apropierea Capitalei, potrivit wowbiz.ro. Înmormantarea propriu-zisă a avut loc în cimitirul mănăstirii. După ce sicriul regretatei realizatoare TV a fost scos din biserică, militarii Regimentului de Garda l-au aşezat într-o dubiţă pentru a fi transportat la cimitir. Uşa din spate a dubiţei nu a fost închisa, iar coşciugul deschis putea fi văzut de toata lumea.

Citeşte şi ÎNFIORĂTOR. Marioara Murărescu a presimţit cum va muri cu mult înainte să i se descopere cancerul

Un preot s-a apropiat, a scos telefonul şi a început să pozeze trupul lipsit de viaţă al Marioarei Murarescu.  Toţi cei prezenţi l-au privit lung fără să mai poată spune ceva. Momentul bizar a trecut destul de repede întrucât fiul Marioarei Murărescu s-a apropiat iar cortegiul s-a pus în mişcare.