Ce a putut să spună Dani Oţil când a aflat că Ramona Olaru are o relaţie cu Cătălin Cazacu: „E pe cale să câștige cursa vieții lui”

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Frumoasa prezentatoare de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" s-a afişat deja în public cu noul ei iubit.

01 nov. 2021, 12:53
Ce a putut să spună Dani Oţil când a aflat că Ramona Olaru are o relaţie cu Cătălin Cazacu: „E pe cale să câștige cursa vieții lui”

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Frumoasa prezentatoare de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a afişat deja în public cu noul ei iubit.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au fost surprinşi sărutându-se în nişte fotografii recente. Se cunoşteau de mai mulţi ani, erau buni prieteni, iar după despărţirea Ramonei de Cuza de la „Asia Express”, blonda a deschis un nou capitol din viaţa ei.

Dani Oţil a avut o primă reacţie, în direct, la Neatza cu Răzvan şi Dani, vizavi de relaţia Ramonei.

„Și băiatul ăsta îmbătrânește, dacă-l prinzi pe un site să își cumpere vreun motor, spune-i că a zis Dani că după o vârstă trebuie să îți iei de ăla cu ataș, cu păturică, nu toată viața o să stați așa. Deci, motor cu ataș scrie pe voi. Nu a mai câștigat o cursă de șase ani, dar e pe cale să câștige cursa vieții lui acum. Cum ar veni, întotdeauna ai fost (nr. Cătălin Cazacu) călare pe situație”, i-a spus Dani Oțil colegei sale, la Antena 1.

Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”

Cătălin Cazacu a vorbit recent despre cum s-a înfiripat idila dintre el și frumoasa prezentatoare.

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună.

Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.

Citeşte şi Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți FOTO