Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Renumita artistă de muzică populară, Elena Merișoreanu, și-a exprimat părerea cu privire la viața unei persoane publice din România, și anume, Andreea Raicu.

01 dec. 2023, 15:52
Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Elena Merișoreanu și-a dat cu părerea referitor la viața sentimentală a unor personalități din showbiz-ul românesc și a adus vorba despre Andreea Raicu.

Citește și Elena Merișoreanu părăsește România! Ce vrea să facă artista în străinătate, la 77 de ani: „Cine mă aude, nu mă crede”

Merișoreanu a scos în evidență faptul că, în ciuda frumuseții și inteligenții acesteia, Andreea Raicu nu a avut încă noroc în dragoste, iar regretul pentru trecerea timpului începe să se simtă.

„Andreea Raicu este o femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, dar păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească. De atâtea ori mi-am pus întrebarea: ”această femeie nu a avut noroc”, sau poate a dat cu piciorul la noroc, despre asta nu pot să mă pronunț, nu fac parte din anturajul ei”, a declarat Merișoreanu, potrivit Viva.

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a vorbit deschis pe site-ul său despre căutarea jumătății și relațiile sale. Vedeta își exprima dorința de a avea un partener care să aducă plus valoare vieții sale și să facă această experiență și mai frumoasă.

„Nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt”, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu și-ar dori un iubit

Printre altele, Andreea Raicu a recunoscut totuși că și-ar dori un iubit.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. Atenție: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da.

Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul”, a adăugat Andreea Raicu.

Elena Merișoreanu are o căsnicie de zeci de ani și reprezintă un exemplu când vine vorba despre viața de familie.

Te-ar putea interesa și Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv e cea mai tânără bunică din showbiz

Însă nu toți au norocul de a întâlni persoana potrivită, ori dacă au acel noroc, sunt mari șanse să nu rezoneze legat de anumite lucruri mărunte, care la final contează mai mult decât ar fi părut în primă fază.

Cu toate astea, iubirea există în fiecare dintre noi, cu siguranță și în Andreea Raicu, care de ceva timp încoace a început să se regăsească pe sine, lucru pe care îl spune de fiecare dată când are ocazia.