Elena Merișoreanu părăsește România! Ce vrea să facă artista în străinătate, la 77 de ani: „Cine mă aude, nu mă crede”

Elena Merișoreanu a decis să părăsească România, dorindu-și să revină în America, țara în care a fost de mai bine de 25 de ori în cei 77 de ani de viață. Artista o duce bine pe plan profesional și face eforturi să își mențină și sănătatea.

07 oct. 2023, 13:50
Elena Merișoreanu părăsește România! Ce vrea să facă artista în străinătate, la 77 de ani: „Cine mă aude, nu mă crede”
Elena Merișoreanu părăsește România! Ce vrea să facă artista în străinătate, la 77 de ani: „Cine mă aude, nu mă crede”

Elena Merișoreanu pleacă peste hotare. La aproape 77 de ani, cântăreața de muzică populară colindă încă lumea în lung și-n lat la evenimente, nereușind să se țină departe de scenă, deși vremea spune că ar fi cazul să se oprească.

Citește și: Saveta Bogdan o pune la colț pe Angela Rusu: „Numele ei e prea mic pentru numele meu”. Gheorghe Turda sare în apărarea Elenei Merișoreanu, după conflictul care a zguduit lumea folclorului

Elena Merișoreanu pleacă peste mări și țări

Cântăreața de muzică populară a decis că este vremea să părăsească România. Motivul este unul cât se poate de serios pentru aceasta. Evenimentele care nu contenesc o trimit pe vedetă peste mări și țări, unde este gata să le cânte și să îi încânte pe românii din străinătate. Și deși a spus de denumărate ori că se va retrage din muzică, tot ea spune că fanii și organizatorii sunt de „vină” pentru că nu se poate desprinde de pasiunea și cariera ei.

Dorința altora de a o vedea pe Elena Merișoreanu pe scenă și insistențele au convins-o să mai cânte la evenimente și petreceri. Iubește scena și muzica, însă simte că a venit momentul să petreacă timp de calitate cu familia, mai ales că de curând a devenit străbunică. Elena Merișoreanu este îndrăgostită de strănepotul ei și adoră să petreacă timp cu el, după cum a dezvăluit recent, la evenimentul „Viva! Influencers”, potrivit ciao.ro.

„Nu știu dacă am obosit dar, vreau să mă bucur și eu de familie. Asta mă bucura cel mai mult. Îi cânt (n.r. strănepotrului) și îi place… La doar 2 luni jumătate. Cum se uită și când mă prinde de mână… să vezi ce mă ține, și se uite la mine și râde, mititelul, la 2 luni jumătate”, a declara cu emoție Elena Merișoreanu.

Spune că familia o bucură cel mai tare și că ar vrea să stea mai mult acasă, însă recunoaște că nici departe de fani și scenă nu poate. Elena Merișoreanu a dezvăluit că abia s-a întors din Italia, unde a avut câteva evenimente, și urmează să plece în Australia pentru un proiect inedit.

„Eu am zburat în America de 25 de ori, la Los Angeles, unde e foarte departe. Și apoi am colindat planeta asta…Africa de Nord, de Sud, Asia. Peste tot. Te rog să mă crezi că de multe ori nu mai vreau să merg. Dar oamenii insistă, . Merg de drag. (…) Mulțumesc lui Dumnezeu, am evenimente. Abia am fost în Italia, acuma plec în Anglia și am un proiect să plec în Australia. Dacă mă aude cineva, poate nu crede”, a mai adăugat artista.

Citește și: De ce nu pune Elena Merișoreanu niciodată oţet în castraveţii muraţi: „Nu fac castraveții cu oțet, doar la gogoșari pun un pic”