Ce a rămas din crama cu politicieni. Cît de tari sunt rachiul Ponta-Antonescu şi vinul Vadim VIDEO

Ticsită cândva de butoaie, pivniţa vicepreşedintelui CJ Vaslui, Corneliu Bichineţ, este acum aproape goală. Prin cramă cam bate vântul şi nu mai vezi butoaiele de altădată, botezate cu nume de politicieni. Au dispărut pe rând Băsescu, Udrea, Iliescu, Năstase. Au mai rămas o combinaţie PNL-PSD şi două vinuri PRM.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 13:10
Ce a rămas din crama cu politicieni. Cît de tari sunt rachiul Ponta-Antonescu şi vinul Vadim VIDEO

Vicepreşedintele CJ Vaslui, peremistul Corneliu Bichineţ, a devenit celebru pentru butoaiele botezate cu nume de politicieni.

Dacă în anii trecuţi, vedeai butoaie Iliescu, Adrian Năstase, Traian Băsescu sau Elena Udrea, acum crama este aproape pustie.

Bichineţ a renunţat la butoaiele-politicieni pentru că el, „cu aşa politicieni în România”, nu vrea să se mândrească. Totuşi, a păstrat pe câţiva „fără niciun calcul”. Rachiul Ponta-Antonescu şi două vinuri – Vadim şi  Funar.

„Am aici rachiu de 60 de grade şi am făcut o combinaţie. Ponta-Antonescu i-am spus. Aceşti doi tineri pot fi buni împreună şi mi-ar părea rău să fie slabi separat„, îşi descrie Bichineţ, la România TV, marfa dintr-un bidon de plastic, aşezat într-un colţ al pivniţei.

În schimb, butoaiele cu vin botezate cu numele peremiştilor, Gheorghe Funar şi C.V. Tudor, stau încă la loc de cinste.

Cum este vinul Vadim?

„Este periculos, tare, un vin… Ia fii atentă ce spume face… Ştiţi că domnul Vadim mi-a dat o lovitură în creştet, dar eu nu m-am supărat şi închin pentru voi, pentru mine, pentru ţară, chiar din acest vin.”

Pe un raft, într-un alt colţ al cramei, mai zac câteva sticle.

„Cei de acolo, la sticlă, sunt politicienii la putere, însă le-am şters numele că aşa mi-a cerut poporul„, s-a confesat Bichineţ.

Anul acesta, vicepreşedintele CJ a făcut 10.000 de litri de vin şi a amenajat o altă cramă. Butoaiele vor primi de această dată nume de femei celebre.

Am descoperit că ţara aceasta are femei grozave, frumoase, deştepte şi foarte puternice.