Ce a scris soţia criminalului de la Perla în plângerea depusă la poliţie

Florina Vlădan, soţia atacatorului de la coaforul din zona Perla, l-a reclamat pe 1 martie, pe soţul său la Secţia 14 Poliţie, pentru comportament agresiv. Anterior, Gheorghe Vlădan a fost reclamat de câteva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un bărbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atentă a cazului.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 11:40
Ce a scris soţia criminalului de la Perla în plângerea depusă la poliţie

„Trăiesc o adevarată teroare care nu se mai sfârşeşte deşi l-am rugat şi l-am implorat să înceteze. Sănătatea mea se deteriorează pe zi ce trece. Plâng adesea, nu mai am poftă de mâncare, am coşmaruri şi îmi este teamă”, a scris Florina Vlădan în plângerea depusă la poliţie împotriva soţului, obţinută de România TV.

În urma atacului armat de la coaforul din zona Perla, poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu au urgentat soluţionarea reclamaţiei Florinei Vlădan, chiar dacă aceasta a precizat în plângere că soţul ei deţine armă de foc. Şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, a dispus cercetări privind soluţionarea plângerilor şi modul în care asasinul a primit permis de port armă