Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Mesajul în limba română a devenit viral: „Așa face și omul economie”

Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Litoralul grecesc a fost şi în acest an preferatul românilor, care au luat cu asalt plajele din staţiuni. Bineînţeles, au avut loc şi întâmplări amuzante, pe care oamenii le-a împărtăşit pe Internet.

29 aug. 2022, 10:34
Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Mesajul în limba română a devenit viral: „Așa face și omul economie”
Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia

Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Un turist a postat pe un site de călătorii un banner pe care l-a fotografiat în vacanță, pe care scria în limba română, un meniu de mâncare. Pancarda amuzantă așezată în fața localului a devenit virală pe Internet.

Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia

Caracatiță/ Ciorbă de pui cu carne de pește/miel”, a scris patronul restaurantului din Grecia. Cel mai probabil, nu și-a dat seama că traducerea este una greşită, însă cu o notă amuzantă, astfel încât mesajul a fost foarte ușor de interpretat.

Românii s-au amuzat teribil pe grupul de Facebook unde a fost făcută postarea și  nu s-au abținut de la comentarii.

Cum o fi caracatița Coca-Cola? Ciorba de pui cu carne de pește și cu gust de ciorbă de burtă. Bucătărie fusion/ Când văd așa ceva la restaurant/tavernă știu că e momentul să caut cazare în altă zonă/ Și dacă le mănâncă separat, nu tot în stomac ajung!!?? Așa face și omul economie, că doar de aia vine în Grecia!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Citeşte şi: Ce a pățit un român care a închiriat o barcă cu motor în Grecia. Țeapa care l-a lăsat fără banii pentru care a muncit luni de zile. Mare atenție, iată ce să luați în considerare în vacanță

Românul cu Dacia 1300 care se întorcea din Grecia

Imaginea a fost postată și pe un grup dedicat vacanțelor în Grecia, fără a se preciza ziua în care a fost făcută. „Plec în Grecia„, a scris femeia care a distribuit fotografia pe grupul Forum Grecia, ironizându-l pe șofer.

În comentarii, câțiva români confirmă că au văzut la rândul lor mașina în Grecia. Cei mai mulți consideră că nu e cazul ca șoferul să fie luat peste picior, cât timp mașina este verificată și se află într-o stare tehnică bună.

Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/ h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin/ Și vi se pare ceva de râs în această imagine? Păcat de d-voastră. Sunt ferm convins, că la un moment dat în viața d-voastră numai cu așa ceva vă deplasați, asta dacă aveați și așa ceva„, sunt câteva comentarii.