Ce a transmis activistul de mediu Daniel Bodnar după accidentul îngrozitor pe care l-a avut: Puteam să mor! Am dureri foarte mari!

Se pare că starea de sănătate a activistului de mediu Daniel Botnar s-a mai ameliorat. Acesta a transmis un prim mesaj după ce a trecut prin momente cumplite.

24 ian. 2021, 20:14
Ce a transmis activistul de mediu Daniel Bodnar după accidentul îngrozitor pe care l-a avut: Puteam să mor! Am dureri foarte mari!
Daniel Bodnar, operat la Suceava. Unde poţi face donaţii pentru recuperarea activistului de mediu

Ce a transmis activistul de mediu Daniel Bodnar după accidentul îngrozitor pe care l-a avut. Bodnar a mărturisit că durerile după operație sunt încă foarte mari și că nu își simte piciorul stâng, iar dreptul „are și el probleme”.

Ce a transmis activistul de mediu Daniel Bodnar după accidentul îngrozitor pe care l-a avut

”Buna seara, oameni frumosi! Va scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de dupa operatie sunt inca foarte intense, piciorul stang nu-l simt in mare parte, dreptul are si el probleme, iar bazinul inca este amortit.

A fost o mare incercare, puteam sa mor, dar vreau sa va spun atat: sunt binecuvantat ca astazi sunt in viata si ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru asta!

Nu stiu cat va dura recuperarea completa a corpului meu, dar sunt incredintat ca Dumnezeu poate face oricand o mare minune si voi putea umbla printre voi.

Rugati-va pentru mine si stiu ca asta se va intampla pentru ca avem un Dumnezeu puternic!

Va multumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-ati trimis si rugaciunile inaltate pentru mine!

Va rog sa ma iertati ca nu reusesc sa va raspund, dar nu pot sa stau foarte mult timp pe telefon pentru ca inca am dureri mari si vreau sa fiu cat mai linistit. Va iubesc!”, a declarat pe contul de Facebook, Daniel Bodnar.

Activistul de mediul Daniel Bodnar a fost operat de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în urma accidentului în care a fost grav rănit. Intervenția chirurgicală a fost extrem de dificilă, iar starea acestuia este în continuare critică. Tânărul are mari dureri post operatorii.

Familia şi prietenii îi sunt alături şi se roagă pentru el. Familia spune că are nevoie de ajutor şi sprijinul moral al celor din jur.

Familia lui Daniel Bodnar a dat şi mai multe conturi bancare în care cei care doresc să-l ajute pot face donaţii.

Citește și: Daniel Bodnar, în stare gravă şi după operaţie. Mărturii dureroase a surorii activistului de mediu