Ce a transmis Dana Budeanu pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc s-a văitat de nota de plată colosală primită la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”

Dana Budeanu face afirmații grave la adresa celor care au participat la festivalul din Dubai. Creatoarea de modă spune că niciunul dintre cei care au postat că se află acolo nu a plătit nimic de la cazare până la consumație.

23 feb. 2024, 10:15
Ce a transmis Dana Budeanu pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc s-a văitat de nota de plată colosală primită la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”

Într-o țară în care prețurile cresc de la o zi la alta, iar salariile bat de regulă pasul pe loc, există și oameni care sunt plătiți ca să nu facă absolut nimic. Sau aproape nimic, dar oricum pe salarii la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Dana Budeanu a reacționat pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc a făcut publică nota de plată de la festivalul din Dubai.

Citește și Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri inedite. ”Bunica mea a fost deportată. Sunt pe linie maternă, pe pur”

Dana Budeanu nu a putut sta cu mâinile în sân, după ce Codin Maticiuc a făcut publică nota de plată de la festivalul din Dubai.

Nu doar Codin Maticiuc a fost vizat de creatoarea de modă, ci și toți influencerii care au participat la eveniment.

Comentariul Danei Budeanu vine la câteva zile după ce fostul ”crai de Dorobanți”, Codin Maticiuc s-a ”lăudat” pe rețelele de socializare cu privire la nota de plată.

„A fost și cea mai grea noapte din punct de vedere financiar pentru că am plătit eu, personal, 8400 de euro. Nota nu e doar la mine pentru că am fost mai mulți la masă. Am fost eu, doi regizori de film, câteva cântărețe naționale și internaționale Mă rog, am fost mai mulți oameni la masa, va fi împărțită la toți, dar totuși 8400 de euro, cred că este un record pentru mine personal. Cert este că din nota de plată reieșea cât de scumpe sunt până și băuturile răcoritoare. Ba chiar și o apă plată mică ajungea să coste peste 37 de lei”, a spus Codin Maticiuc pe internet.

”Totul a fost moca!”

Cum Dana Budeanu nu este persoana care să se abțină de la comentarii, iată că și de data aceasta și-a spus părerea, fără nicio perdea.

„Toți starleții care au pus de la Ăntold Dubai n-au plătit nicio notă. Totul a fost moca pă postări! Tot! Adică s-a mers pă friptură și suc și așternut!”.

Creatoarea de modă este cunoscută în mediul online pentru opiniile pertinente legate de anumite subiecte.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu le dă replica reziștilor! ”Nu sunt croitoreasa pentru ca am terminat economie”

Pe de altă parte, opiniile creatoarei de modă s-au dovedit a fi adevărate, de cele mai multe ori.