Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Pentru multe culturi din lume, reîncarnarea este un lucru cât se poate de posibil. Astfel, există credinţe potrivit cărora fiecare dintre noi a avut cel puţin o viaţă anterioară.

RomaniaTV.net
03 nov. 2013, 09:35
Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Mai mult decat atat, astrologii antici, cei care au realizat primele interpretari dupa stele ale horoscopului, au ajuns la concluzia ca ne putem da seama de ceea ce am fost intr-o viata anterioara, dupa semnul zodiacal care ne reprezinta azi.

BERBEC

Berbecii sunt cei care sunt foarte ambitiosi si au dorinta de a se realiza mai intai pe plan profesional. Ei nu accepta ideea de a se afla pe locul doi si incearca de fiecare data sa castige fiecare lupta in care se baga. Totodata, Berbecii sunt adeptii dreptatii si datorita acestui lucru incearca de fiecare data cand sunt pusi in fata unei probleme sa ii gaseasca rezolvarea justa.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce frici ai în funcţie de zodie

Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au avut functii de magistrati, judecatori, comandanti de armata sau politisti.

TAUR

Taurii sunt foarte atrasi de afaceri, investitii si au un simt economic foarte fin. Isi asuma riscul de a pierde foarte mult, dar sunt constienti ca nu pot sa stranga avere daca nu investesc pe masura. Pe parcursul vietii, Taurii fac si pierd cel putin doua averi, insa de fiecare data invata si mai bine cum sa-si gestioneze banii.

Citeşte şi Numere norocoase pentru 2014, în funcţie de zodie

Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au fost bancheri, negustori, camatari, jucatori de diverse jocuri de noroc, investitori, boieri.

GEMENI

Gemenii sunt unii dintre nativii care, spre deosebire de ceilalti, au foarte multe trasaturi de caracter din vietile anterioare acumulate in ei. Sunt cei care si-au dat seama ca este foarte important sa comunice si sa isi duca viata perindandu-se printre oameni, avand in vedere ca sunt educati si filosofi.

Citeşte şi Horoscop sănătate 2014! Ce spun astrele despre starea ta de sănătate

Astfel, intr-o viata anterioara, Gemenii au fost exploratori, artisti, scriitori, filosofi, cercetatori. Dupa ce au considerat ca au acumulat cunostintele necesare, s-au dedicat impartasirii lor tuturor celorlalti, devenind profesori.

RAC

Racii sunt cei care se sacrifica cu buna stiinta pentru cei din jur. Ei respecta familia si doresc sa aiba grija de toata lumea, chiar daca exista riscul sa isi distruga propria persoana pentru a face acest lucru. Insa, sunt oameni foarte nobili si inteligenti, ceea ce le ofera si multe satisfactii pe parcursul vietii.

Horoscop financiar: Cât de bine vei sta cu banii în 2014, în funcţie de zodie

Astfel, intr-o viata anterioara, Racii au ocupat functii de primari, clerici, administratori, medici, voluntari de razboi.

LEU

Leii se aseamana cu Gemenii numai ca nu reusesc sa isi mentina cunostintele dobandite in viata anterioara, in cea actuala. Astfel, au inclinatii foarte puternice spre arta, in ciuda faptului ca sunt persoane foarte mandre, tocmai din cauza faptului ca par a fi deseori cu capul in nori.

Astfel, intr-o viata anterioara, Leii au fost poeti, cantareti, actori, menestrei, lautari, amanti.

Continuarea pe Lyla.ro.