Ce aliment te face mai fericit, în funcţie de zodie

Fericirea are foarte mare legatura cu ceea ce mancam, spun specialistii. Descopera ce aliment te face mai fericit, in functie de zodia in care te-ai nascut.

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 12:15
Ce aliment te face mai fericit, în funcţie de zodie

BERBEC

Cafeaua. Intrucat esti vesnic agitat, ai nevoie de putina cafea pentru a te calma. Cafeaua reduce considerabil riscul de a dezvolta depresia.

TAUR

Ceaiul verde. Un studiu realizat de oamenii de stiinta japonezi arata ca ceaiul verde reduce stresul in fata unor etape importante din viata: examene, probleme la locul de munca, mutarea intr-un alt oras etc.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce nu suportă bărbaţii la femei, în funcţie de zodie

GEMENI

Ciocolata neagra. Pe langa faptul ca este plina de antioxidanti, aceasta are calitatea de a reduce nivelul de cortizol, un hormon al stresului, din corp.

 

RAC

Spanacul. Aceasta planta este bogata in acid folic, element care ajuta la tinerea la distanta a depresiei. De asemenea, spanacul este recomandat si pentru prevenirea anxietatii.

LEU

Fructele de padure. Fragutele si zmeura stabilizeaza emotional nativul Leu, facandu-l mai predispus la a zambi decat la a se incrunta.

Vezi şi Horoscop: Care sunt zodiile cu cea mai puternică sexualitate

FECIOARA

Nucile. Se spune ca nucile au un impact pozitiv asupra creierului, fiind alimentul asociat cu nivelul de inteligenta al fiecarei persoane. Consumand nuci, Fecioarele pot gandi limpede si, cel mai important, mereu pozitiv.

Citeste mai mult pe Revista Teo.