Ce alimente trebuie să eviţi pentru a scăpa de acnee

Dacă aveţi de a face cu acnee sau cu orice inflamaţie, ar trebui să faceţi câteva schimbări în dieta dumneavoastră pentru a vă asigura că veţi creşte şansele de a avea un ten sănătos.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 20:01
Ce alimente trebuie să eviţi pentru a scăpa de acnee

Aflati ce alimente trebuie sa mancati mai putin sau ce tip de alimente trebuie sa eliminati complet din dieta dvs, pentru a imbunatati aspectul pielii.

Zahăr
Alimentele cu un continut ridicat de zahar ridica rapid nivelul zaharului din sange. De la deserturi la sucuri, cu cat aportul de zahar este mai mare, cu atat mai probabil sunteti predispusi la inflamatie si acnee. Faceti pielii dvs o favoare si limitati zaharul din dieta. Veti observa efectele benefice si in nivelul de energie, de asemenea.

Grăsimi alimentare
Uleiurile hidrogenate sau partial hidrogenate sunt mai greu de digerat. Margarina este unul dintre cele mai grave alimente care cauzeaza inflamatie si acnee, precum si uleiuri de gatit bogate in grasimi trans care va fac la fel de rau. Deoarece corpul uman digera mai greu grasimile rele, apare inflamatia si problemele pielii se va inrautati.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro